Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… μάγια και το σκηνικό με τα 700 κεριά!

Τα… μάγια και το σκηνικό με τα 700 κεριά!

Ίσως κάποιοι τα θεωρούν υπερβολικά αλλά δυστυχώς τα περισσότερα από όσα παρουσιάζονται είναι πέρα για πέρα αληθινά, έστω και αν υπάρχει η απαιτούμενη δόση μυθοπλασίας.

Η «10η εντολή», η σειρά που φέρει την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου, είναι βασισμένη σε αληθινά γεγονότα και ρίχνει φως στις ζωές ανθρώπων που ξεπέρασαν τα όρια. Όπως η Λήδα, η ηρωίδα του αποψινού επεισοδίου της σπουδαίας σειράς που ενσαρκώνει η Μυρτώ Αλικάκη και που από θύμα γίνεται θύτης.

Σύμφωνα λοιπόν με το σενάριο που υπογράφουν οι Βασίλης Ρίσβας και Δήμητρα Σακαλή η Λήδα μόλις έχει χωρίσει με τον άντρα της τον Κώστα. Δεν μπορεί όμως να δεχτεί το χωρισμό τους και κυρίως το γεγονός ότι εκείνος έφυγε για μια άλλη γυναίκα. Απελπισμένη στρέφεται σε κάποια μέντιουμ που υπόσχονται άμεση λύση στο πρόβλημά της και την επιστροφή του Κώστα στην αγκαλιά της. Παρά τους αρχικούς δισταγμούς της η Λήδα πείθεται από τα μέντιουμ, την Αιμιλία και το γιο της Δημήτρη, ότι είναι άνθρωποι χαρισματικοί κι ότι οι πράξεις τους έχουν την ευλογία του Θεού. Έτσι οι επισκέψεις της Λήδας πληθαίνουν και τα μέντιουμ της αποσπούν χρηματικά ποσά που ολοένα αυξάνονται, με τη δικαιολογία ότι «η άλλη γυναίκα έχει δέσει τον Κώστα με μάγια ισχυρά».

Η Λήδα κάνει ό,τι της ζητούν μέχρι τη στιγμή που η Αιμιλία και ο Δημήτρης προσπαθούν να την πείσουν να συμμετάσχει σε σεξουαλικά όργια μαζί τους με την επίφαση του εξαγνισμού, της κάθαρσης. Η Λήδα είναι αποφασισμένη να «λύσει» τα μάγια με το δικό της τρόπο έστω και αν ξεπεράσει τα όρια! Στο ρόλο της «Αμαλίας» θα δούμε τη Λυδία Φωτοπούλου που επιστρέφει στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από αρκετά χρόνια καθώς η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί ήταν σε ένα από τα επεισόδια της σειράς «Ανατομία ενός εγκλήματος» που έφερε κι αυτή την υπογραφή του Πάνου Κοκκινόπουλου.

Το γιο της, τον Δημήτρη, τον υποδύεται ο φετινός νικητής του βραβείου «Δημήτρης Χορν» Μιχάλης Σαράντης.

Από σήμερα μάλιστα οι δύο ηθοποιοί, η Λυδία Φωτοπούλου και ο Μιχάλης Σαράντης, θα βρίσκονται μαζί και στην «Κεντρική Σκηνή Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών», πρωταγωνιστώντας στο έργο «Βυσσινόκηπος» του Άντον Τσέχοφ σε σκηνοθεσία του Νίκου Καραθάνου. Βέβαια λόγω της θεατρικής πρεμιέρας δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το επεισόδιο της σειράς του ALPHA αλλά έχουν κανονίσει να το δουν τις επόμενες ημέρες παρέα και με άλλους από τους συντελεστές.

Για το αποψινό επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Κάθαρση» αξίζει ακόμα να αναφέρω ότι ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, θέλοντας να μεταφέρει όσο καλύτερα γίνεται την ατμόσφαιρα από το σπίτι του μέντιουμ το φώτισε αποκλειστικά από κεριά! Συγκεκριμένα, κάθε φορά το συνεργείο αναλάμβανε να ανάψει 700 κεριά σε όλο το σπίτι για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα του έμπειρου σκηνοθέτη!

Απόψε λοιπόν, στις 11:00, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν μέσα από τη συχνότητα του ALPHA ένα ακόμα επεισόδιο της πολύ καλής σειράς «10η εντολή» με τους ήρωές της να ξεπερνούν τα όρια…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε