Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα «Μυστικά»… πίκραναν τους απέναντι

Τίτλους τέλους έριξαν για τη φετινή σεζόν τα «Μυστικά της Εδέμ». Η πετυχημένη καθημερινή σειρά του MEGA που για τρία χρόνια υπήρξε το lead in του δελτίου ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων μετακόμισε στη ζώνη του prime time και… πίκρανε τους απέναντι!

Η τηλεταινία που πρόβαλλε το MEGA για να δώσει το φινάλε της τρίτης σεζόν των «Μυστικών» χτύπησε υψηλές τηλεθεάσεις προκαλώντας τραύματα στους ανταγωνιστές της! Η σειρά στο γενικό σύνολο τηλεθέασης έκανε μέσο όρο 42 ενώ το ριάλιτι «Μην το πεις στη νύφη» και το action game «Wipe out» που προβλήθηκαν την ίδια ώρα από τον ΑΝΤ1 έκαναν μέσο όρο 12,1 και 8,9 μέσους όρους, αντίστοιχα. Η ξένη ταινία που πρόβαλλε ο ALPHA συγκέντρωσε λίγους τηλεθεατές σημειώνοντας μέσο όρο 6,1.

Η σειρά «Τα μυστικά της Εδέμ» θα επιστρέψει με καινούργια επεισόδια τον Οκτώβριο ενώ αυτόν τον καιρό πραγματοποιούνται τα γυρίσματά τους που θα διαρκέσουν περίπου μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Ωστόσο, τόσο οι δημιουργοί της σειράς, Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης, όσο και τα στελέχη του MEGA θέλοντας να κρατήσουν μυστικό το φινάλε των «Μυστικών» σκέφτονται να κρατήσουν κάποιες σκηνές και να τις γυρίσουν λίγες μέρες πριν από την προβολή του τελευταίου επεισοδίου.

Να θυμίσουμε ότι την επόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου, στις 22:00, το MEGA θα προβάλλει ένα δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ για το «Νησί» που έχει ετοιμάσει ο σκηνοθέτης της σειράς Θοδωρής Παπαδουλάκης.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε