Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Τα «Μυστικά της Εδέμ» έπιασαν… τα 500!

Τι θα γίνει απόψε στην καθημερινή σειρά

Έχει καταφέρει να χτυπά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και να εξουδετερώνει τους αντιπάλους της. Η καθημερινή σειρά του MEGA «Τα μυστικά της Εδέμ» που αποτελεί ιδανικό lead in για το δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων κλείνει σήμερα τα 500 επεισόδια on air! Οσο και αν κάποιοι στο MEGA… απομυθοποιούν τη χρησιμότητα του «lead in», ας ρωτήσουν αυτούς που δεν έχουν τα «Μυστικά» και οι τηλεθεάσεις της Nielsen δεν είναι καθόλου… Εδέμ για αυτούς!

Τι θα γίνει όμως σήμερα στο 500ο επεισόδιο της σειράς που πολλοί αγάπησαν αλλά και πάρα πολλοί –αντίπαλοι- μίσησαν;

«Ο Λουκάς και ο Νικόλας ενημερώνουν την παρέα ότι ο Μπέλλος συνελήφθη. Η Νταίζη επισκέπτεται την Εριέττα και την κατηγορεί ότι της έδωσε πλαστούς πίνακες. Η Εριέττα της εξηγεί ότι δεν είναι πια σε θέση να εκβιάζει για τίποτα. Ο Μπέλλος ανακρίνεται και, στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τη Νταίζη, καταθέτει στον αστυνόμο ότι μαζί σχεδίασαν την απαγωγή. Έτσι την καθιστά συνένοχό του. Ο Λουκάς αμφιβάλλει για την ανάμιξη της Νταίζης, αλλά ο αστυνόμος τού εξηγεί ότι είναι υποχρεωμένος να το ψάξει.

Η Μελίτα επισκέπτεται το Στέφανο στις φυλακές και τον βεβαιώνει ότι η αποφυλάκισή του είναι ζήτημα χρόνου. Η Εύα ζητάει από το Λευτέρη να μη φύγει ακόμα. Του λέει να περιμένει να αποφυλακιστεί ο Στέφανος και να συζητήσει μαζί τους, ώστε να βρεθεί μια λύση. Η Νταίζη ξεκαθαρίζει στην Αντιγόνη ότι ιδιοκτήτρια του σπιτιού είναι πλέον η ίδια.»

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε