Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

«Τα μυστικά της Εδέμ»-«Χίλιες και μία νύχτες»-«Η ζωή της άλλης»

Δείτε απόψε 27 Σεπτεμβρίου στις καθημερινές σειρές.

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ

Ο πυροβολισμός του Χρήστου από τον Στέφανο, αναστατώνει την Αντιγόνη. Πανικόβλητη, ψάχνει να βρει τη Νταίζη, πριν την εντοπίσει ο Στέφανος. Η Νταίζη, μαθαίνοντας για τον τραυματισμό του Χρήστου, τρέχει κοντά του. Μ’ αυτόν τον τρόπο, πέφτει στην παγίδα του Στέφανου. Εκείνος απειλεί να την σκοτώσει. Τελικά, όμως, αποφασίζει να της χαρίσει τη ζωή, για να πει την αλήθεια στη Μελίτα, όταν συνέλθει.

Ο Πέτρος κάνει μήνυση κατ’ αγνώστων και προσπαθεί να στηρίξει την Αμαλία, η οποία καταρρέει και δεν μπορεί να δεχτεί ότι η κόρη της κινδυνεύει. Η κατάσταση της υγείας της Μελίτας παραμένει κρίσιμη και όλοι περνούν ώρες αγωνίας. Λίγο πριν από το γάμο του με την Νταίζη, ο Μπέλλος μεταβιβάζει στο όνομά της την Εδέμ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 19:00

Η ΖΩΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ

Ο πρώην σύζυγος της Κάτιας, Πέτρος, εμφανίζεται ξαφνικά στην έπαυλη προκαλώντας την καχυποψία της οικογένειας. Η Ξένια απογοητευμένη από την απόρριψη του Στέφανου προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή της. Σώζεται χάρη στην επέμβαση του Τζώρτζη, για να βρεθεί αντιμέτωπη με τον εκβιασμό του Στάθη που έχει ανακαλύψει την υπεξαίρεση των χρημάτων της Κάτιας.

Η Βάσω και ο Ηλίας, όπως και η Μαίρη με το Μάνο, χωρίζουν για τους δικούς τους λόγους ο κάθε ένας.

Η συνέχεια επί της οθόνης του MEGA απόψε στις 21:00

ΧΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΥΧΤΕΣ

Η Σεχραζάτ αναρωτιέται για τα λουλούδια που λαμβάνει από τον Ονούρ. Όταν μαθαίνουν ότι η Σεβάλ έπαθε καρδιακή προσβολή, όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο. Η απόπειρα της Σεχραζάτ να πλειοδοτήσει σε ένα άλλο διαγωνισμό, οδηγεί τη σχέση της με τον Ονούρ σε ρήξη. Οι τσακωμοί τους έχουν επιπτώσεις στον Καν και τη Νιλουφέρ.

Η Φουσούν πανικοβάλλεται όταν ο Σελίμ έρχεται στο σπίτι για να κάνει ιδιαίτερα μαθήματα στη Μπουκέτ, ενώ η Ναντιντέ χάνει τη ψυχραιμία της. Η Μελέκ δε μπορεί ακόμη να ξεπεράσει τον Μπουράκ και βρίσκει παρηγοριά στην Εντά. Εκείνη έχει ένα καινούριο σχέδιο, για να καταστρέψει τη ζωή της Σεχραζάτ.

Η συνέχεια επί της οθόνης του ΑΝΤ1 απόψε στις 21:00

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε