Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα μυστικά της ΕΡΤ

Τα μυστικά της ΕΡΤ

 Ποιοι είναι οι «φόβοι» της κρατικής τηλεόρασης για τη Γιουροβίζιον –

Πώς είναι τα υποψήφια τραγούδια

 Με άκρα μυστικότητα και πολύ αυστηρές… εντολές συνεχίζεται η προετοιμασία της ΕΡΤ για την επιλογή του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό φεστιβάλ της Γιουροβίζιον.

Αν και η ηχογράφηση των 9 υποψήφιων τραγουδιών τελείωσε και. ως είθισται μέχρι την προηγούμενη χρονιά, τα τραγούδια έπρεπε να παραδοθούν στην ΕΡΤ, αυτά… έφυγαν και δόθηκαν στις δισκογραφικές εταιρείες που εκπροσωπούν τους καλλιτέχνες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, ο λόγος -και ο… φόβος!- ήταν για να μην διαρρεύσουν τα τραγούδια και κατηγορηθεί –όπως είχε γίνει στο παρελθόν- ότι ευθύνεται η ΕΡΤ. Έτσι, η διοίκηση της κρατικής τηλεόρασης, θέλοντας να εξασφαλίσει πως ό,τι διαρρεύσει θα είναι από το περιβάλλον των ίδιων των υποψηφίων αποφάσισε να επιστρέψει αμέσως τα ηχογραφημένα τραγούδια.

Βέβαια, παρά την έντονη μυστικότητα, το Newsit κατάφερε να μάθει και σας μεταφέρει με σιγουριά ότι από τα εννέα υποψήφια τραγούδια, τα πέντε είναι με ελληνικό στίχο και τα τέσσερα με ξένο. Επίσης, είναι σίγουρο ότι με το άκουσμά τους θα ευχαριστηθούν αρκετοί αφού τα τραγούδια καλύπτουν όλα τα γούστα: από τσιφτετέλι και μπαλάντα μέχρι ηλεκτρονική μουσική.

Παράλληλα βέβαια, γίνονται επαφές από τη διοίκηση της ΕΡΤ για το ποια θα αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς του διαγωνισμού (που όπως σας έχουμε γράψει και περιμένουμε να μας επιβεβαιώσει σύντομα και η ίδια η κρατική τηλεόραση) στις 12 Μαρτίου κι όχι στις 10, όπως έχουν δημοσιοποιήσει μέχρι τώρα με επίσημη ανακοίνωση. 

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την παρουσίαση θα κάνει η Ρίκα Βαγιάννη ενώ αναζητείται ένα ακόμη πρόσωπο. Το οποίο δεν είναι απαραίτητο να είναι κι αυτό εργαζόμενος στην κρατική τηλεόραση.

Αλλά περισσότερες πληροφορίες, σύντομα στο Newsit!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε