Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα “όχι” του Αντώνη Ρέμου

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Κάποιοι θα… παρακαλούσαν, αλλά τελικά ο Αντώνης Ρέμος είπε όχι ένα, αλλά «όχι» σε δύο πολύ σημαντικές προτάσεις. Ο γνωστός τραγουδιστής είχε γίνει «μήλον της έριδος» για δύο πολύ φιλόδοξες τηλεοπτικές παραγωγές και πολλοί πίστευαν ότι θα δεχτεί να είναι στη μία από αυτές, αλλά τελικά και οι δύο… έφαγαν πόρτα.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Αντώνης Ρέμος είπε όχι και στην παραγωγή του «Rising Star» που ετοιμάζεται να βγάλει ο ΑΝΤ1, αλλά και σε αυτήν που ετοιμάζει το «Voice» και καλώς εχόντων των εξελίξεων θα βγει την επόμενη σεζόν από το STAR.

Τα… στοιχήματα μάλιστα ήταν 50-50 για το ποιο talent show θα επιλέξει, αφού από τη μία ο ερμηνευτής έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Όμιλο ΑΝΤ1 όπου συνεργάζονται και δισκογραφικά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι θα ήθελε να βρεθεί ξανά στην κριτική επιτροπή του «Voice» έστω κι αν αυτό αλλάξει τηλεοπτική στέγη. Η πίεση μάλιστα και από τις δύο πλευρές ήταν έντονες, αλλά τελικά ο Αντώνης Ρέμος αρνήθηκε και τις δύο προτάσεις, αποφασίζοντας να μην είναι σε κανένα από τα talent show που σκοπεύουν να βγουν στον αέρα την καινούργια σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε