Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… παιχνιδάκια του Μουτσινά

Τα… παιχνιδάκια του Μουτσινά

Λένε ότι «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Ε, στη συγκεκριμένη περίπτωση, μάλλον όποιος βάζει… τον καπνό, θέλει να πιστέψουν ότι υπάρχει φωτιά!

Εδώ και καιρό λοιπόν υπάρχει μία σεναριολογία ότι την επόμενη σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς θα πάει στο MEGA για να αναλάβει με τη φίλη του, τη Ζέτα Μακρυπούλια, το «Πρωινό Mou». Το ότι το πέρασμά του από την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη δεν σημείωσε επιτυχία, κανείς δεν το λαμβάνει υπόψη του, θεωρώντας ότι το κανάλι της Μεσογείων θα δώσει στον παρουσιαστή την πρωινή εκπομπή μία δεύτερη ευκαιρία.

Όπως και να έχει πάντως, σύμφωνα με πολύ έγκυρες πληροφορίες μου, ουδέποτε συζητήθηκε στο MEGA το συγκεκριμένο «σχέδιο μεταγραφής», καθώς είναι ακόμα πολύ νωρίς για να δουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν και αν θα αντικατασταθεί ή όχι ο Πέτρος Κωστόπουλος. Να θυμίσω μάλιστα ότι μετά την αποχώρηση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά από το MEGA, ανάμεσα στα ονόματα που ακούγονταν ήταν και αυτό του Μουτσινά, αλλά, πάντα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, ήταν ένα όνομα που έπεσε στο τραπέζι και απορρίφθηκε από την πλειοψηφία των στελεχών της σύσκεψης. Δεν έγινε καμία επαφή μαζί του και ουδέποτε του έγινε πρόταση, καθώς γνώριζαν δε πολύ καλά ότι είχε ήδη υπογράψει με τον ALPHA και ακόμα και σε περίπτωση που ήθελαν να μιλήσουν μαζί του, δεν θα το έκαναν!

Ωστόσο τα σενάρια περί «μεταγραφής» συνεχίζονται! Πριν από λίγες μέρες όμως, σε κείμενο με τίτλο «ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ο Μουτσινάς έδωσε τα χέρια για του χρόνου», ανέφερα μεταξύ άλλων ότι ο παρουσιαστής συναντήθηκε με τα στελέχη του ALPHA, συζήτησαν και αφού και οι δύο πλευρές είναι ευχαριστημένοι από τη συνεργασία έδωσαν τα χέρια ότι θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν. Τη συνάντηση αυτή μάλιστα, όπως ανέφερα στο συγκεκριμένο θέμα, μου την επιβεβαίωσε και υψηλόβαθμο στέλεχος του ALPHA, το οποίο μου είπε πως «ο ALPHA έχει τις καλύτερες σχέσεις με τον Νίκο Μουτσινά και ποτέ δεν τέθηκε θέμα για τη μη ανανέωση της συνεργασίας μας. Πράγματι πριν από λίγες ημέρες συναντηθήκαμε και είπαμε ότι θα συνεχίσει και του χρόνου».

Μετά λοιπόν τη δημοσίευση ο Μουτσινάς είπε στην εκπομπή του πως «διάβασα σήμερα ότι έδωσα τα χέρια με τον ALPHA. Ούτε εγώ το ήξερα»! Συμπέρασμα; Διαψεύδει τα όσα υποστηρίζουν στελέχη του ALPHA, είτε γιατί θέλει να… αφήνει ανοιχτές τις πόρτες προς άλλα κανάλια και να μην δημοσιοποιείται ότι έχει συνεννοηθεί για να συνεχίσει να συνεργάζεται με το κανάλι της Κάντζας, είτε… για να υπάρχει καπνός και να αναπαράγεται η… είδηση περί «μεταγραφής» του. Φωτιά όμως… δεν παίζει και για του λόγου το αληθές θα το δούμε εντός των επόμενων μηνών.

Βέβαια, όπως ανέφερα και στο προηγούμενο θέμα, τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ στελεχών του σταθμού της Κάντζας και του παρουσιαστή για να αποφασιστεί τι θα κάνει την επόμενη σεζόν. Και εκεί, μπορεί όντως, κάποια από τις δύο πλευρές να… ξεχάσει πως είχαν δώσει τα χέρια, αφού ο μεν παρουσιαστής φαίνεται να θέλει ένα late night show, αλλά στην Κάντζα δικαιολογημένα θεωρούν ότι αυτό που έκανε δεν ήταν κι ό,τι καλύτερο!

Τέλος, όσον αφορά καινούργιο «καπνό» που μπορεί να δουν κάποιοι, να πω ότι σύντομα θα δούμε τον Νίκο Μουτσινά από τη συχνότητα του MEGA, ως καλεσμένο στο «Celebrity Game Night», το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει η Σμαράγδα Καρύδη, να παίζει… παιχνιδάκια! Γιατί, όσο μπορώ να γνωρίζω και σύμφωνα με λεγόμενα στελεχών του MEGA, στο κανάλι της Μεσογείων ο παρουσιαστής θα εμφανίζεται ως καλεσμένος! Άρα «φωτιά» εκεί δεν παίζει και όσοι προσπαθούν να ανάψουν… φωτιές, θα πρέπει να αναζητήσουν άλλες… εστίες, ή να ρίξουν αλλού «καπνό»!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε