Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα… περίεργα σενάρια για το “κλείσιμο” του ALPHA

Τα… περίεργα σενάρια για το “κλείσιμο” του ALPHA

Λίγο πριν… κλείσει ο χρόνος ξεκίνησαν να κυκλοφορούν κάποιες φήμες για το «κλείσιμο» του ALPHA, αλλά και της VILLAGE που ανήκει στον ίδιο Όμιλο. Όπως είναι λογικό τα σενάρια αυτά προκάλεσαν αναταραχή στους εργαζομένους του Ομίλου που ανησυχούν για τη δόση αληθείας τους. 

Σύμφωνα λοιπόν με αυτές τις περίεγες φήμες το κανάλι της Κάντζας και οι κινηματογράφοι πρόκειται να κλείσουν το επόμενο διάστημα μετά από απόφασή που πήρε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου τα σενάρια αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα και μάλιστα σύμφωνα με καλά γνωρίζοντες δεν είναι καθόλου τυχαίο που κυκλοφόρησαν τώρα που η κυβέρνηση έχει βάλει σε προτεραιότητα την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Φαίνεται ότι ο ALPHA έχει… ενοχλήσει κάποιους που χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη φημολογία για να «χτυπήσουν» το κανάλι της Κάντζας, όταν μάλιστα με το κλείσιμο του έτους βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης στην τηλεθέαση, όπερ σημαίνει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για το «κλείσιμό» του.

Όσον αφορά δε τα «Village Cinemas» βρίσκονται επίσης σε μία από τις καλύτερες εισπρακτικά περιόδους τους αφού με την ταινία «Ένας άλλος κόσμος» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχουν «κόψει» περισσότερα από 260 χιλιάδες εισιτήρια. Πώς λοιπόν βγήκαν αυτά τα σενάρια και από ποιους;

Προσπαθώντας να βρω τις απαντήσεις μίλησα με υψηλότατα στελέχη του ALPHA που μου είπαν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί κυκλοφόρησαν αυτά τα σενάρια, κρίνοντας ότι πρόκειται για «στοχευμένη επίθεση σε μία περίοδο που ο σταθμός και οι κινηματογράφοι συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία»! Συνεπώς με όλη αυτή τη φημολογία κάποιοι φαίνεται ότι προσπαθούν να «χτυπήσουν» το κανάλι της Κάντζας την περίοδο που πρόκειται να κριθεί το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού -όπως και των άλλων- για το αν θα αποκτήσουν άδεια λειτουργίας.

Τελικά όμως οι «δημιουργοί» των σεναρίων αποδεικνύονται «ερασιτέχνες» και το σενάριό όχι μόνο δεν είναι «επιστημονικής φαντασίας» αλλά… περίεργης επιθυμίας τους έστω και αν με όσα διαδίδουν προκαλούν ανησυχία σε πολλούς εργαζομένους…!

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε