Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τα πήραν όλα κι έφυγαν οι «Ράδιο Αρβύλες»!

Τα πήραν όλα κι έφυγαν οι «Ράδιο Αρβύλες»!

Σεζόν ήταν και σιγά σιγά ολοκληρώνεται με τη μία εκπομπή μετά την άλλη να ρίχνει τίτλους τέλους.

Από τις εκπομπές που πρωταγωνίστησαν και φέτος στο τηλεοπτικό τοπίο ήταν η «Ράδιο Αρβύλα» με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα σε μεγάλα κέφια να συνεχίσει να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις. Λογικό λοιπόν οι Αντενικοί να χαμογελούν κάθε φορά που έβλεπαν τις επιδόσεις της εκπομπής στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen. Ακόμα πιο λογικό όμως, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του να είναι σε σχέση… υπεροχής στις συζητήσεις που πρόκειται να γίνουν για το μέλλον της εκπομπής. Όπως όμως, όλα φαίνονται και οι δύο πλευρές θέλουν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, οπότε μάλλον δεν υπάρχει θέμα ανησυχίας για τους fans της εκπομπής.

Πώς έκλεισε όμως, η σεζόν για τους «Ράδιο Αρβύλες»; Η απάντηση είναι «με νούμερα τηλεθέασης που θα ζήλευαν πολλοί» αφού οι «Αρβύλες» για ακόμα μία σεζόν τα πήραν όλα… κι έφυγαν με το κεφάλι ψηλά από το τηλεοπτικό τοπίο!
Αναλυτικά, οι τηλεθεατές που παρακολούθησαν φέτος την εκπομπή κατά μέσο όρο έφτασαν το 1.122.160, ενώ έστω και για ένα λεπτό την παρακολούθησαν 2.574.673 τηλεθεατές.

Το επεισόδιο με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης για φέτος σημείωσε μέσο όρο 51,6% στο κοινό 15-44 και 75,8% στις γυναίκες 15-24. Η σεζόν που μόλις ολοκληρώθηκε, έκλεισε με μερίδιο τηλεθέασης 37,6% στο κοινό 15-44 και 46,5% στις γυναίκες 15-24.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη σεζόν, δηλαδή από τον Οκτώβριο του 2010 έως το Μάιο του 2011, στους τηλεθεατές 15-44 ετών, η εκπομπή είχε σημειώσει μέσο όρο 36,2%, συνεπώς φέτος η εκπομπή αύξησε στο εν λόγω κοινό το μέσο όρο της κατά 1,4 μονάδες.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι τον ερχόμενο Οκτώβριο, ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, μαζί με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, θα συνεχίσουν να μας κρατάνε συντροφιά.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε