Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Τα πρόστιμα κινδυνεύουν να φέρουν απολύσεις

Τα πρόστιμα κινδυνεύουν να φέρουν απολύσεις

Προειδοποίηση των τηλεοπτικών καναλιών προς το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο

Ανεπίσημα αλλά οργανωμένα φαίνεται πως λειτουργούν ορισμένα τηλεοπτικά κανάλια. Αν και στους περισσότερους τομείς -όπως είναι λογικό- οι τηλεοπτικοί σταθμοί είναι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους, φαίνεται πως στην περίπτωση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τα συμφέροντα είναι κοινά και… κοινών οργανωμένων απαιτήσεων. 

Έτσι, τις τελευταίες ημέρες ανεπίσημα -όπως είπαμε- όλο και περισσότερα στελέχη των τηλεοπτικών καναλιών στέλνουν… μηνύματα προς τα μέλη του ΕΣΡ ότι αν δεν μειωθεί η αυστηρή πολιτική του ΕΣΡ, δηλαδή αν συνεχίσουν να πέφτουν υψηλά πρόστιμα, τότε ίσως αναγκαστούν η.. είσπραξη να γίνει από μείωση του προσωπικού. 

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στελέχη τηλεοπτικών καναλιών σε… άτυπη συζήτηση με μέλη του ΕΣΡ έθεσαν τον “προβληματισμό” τους -όπως είπαν- για το πού μπορούν να βρεθούν τα χρήματα να πληρωθούν τα πρόστιμα. Κι ίσως, αναγκαστούν να κάνουν πολλών ειδών περικοπές. 

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, δεν αποκλείεται τις αμέσως επόμενες ημέρες τα μέλη του ΕΣΡ να δώσουν επίσημη απάντηση στις… ανεπίσημες “αιτήσεις” των καναλιών!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε