Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τα σχέδια μετακόμισης του ΑΝΤ1

Τα σχέδια μετακόμισης του ΑΝΤ1

Εν αναμονή της προκήρυξης του διαγωνισμού για τις τέσσερις άδειες των τηλεοπτικών σταθμών γενικού περιεχομένου εθνικής εμβέλειας, ενώ φουντώνει το παρασκήνιο για «συμμαχίες» και ξένους επενδυτές που έχουν μπει στο παιχνίδι θέλοντας να αποσπάσουν μία από τις πολυπόθητες άδειες της «επόμενης μέρας» στο… καινούργιο τηλεοπτικό τοπίο που θέλει να «χτίσει» η κυβέρνηση.

Εντούτοις, παρά το θολό τηλεοπτικό τοπίο, τα στελέχη στο σταθμό του Αμαρουσίου, στον ΑΝΤ1, βγάζουν ξανά το σχέδιο μετακόμισης, σε μία προσπάθεια… σουλουπώματος του Ομίλου, ενώ παράλληλα όμως οι κινήσεις τους αυτές φανερώνουν… σιγουριά για το μέλλον του.  

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες τον τελευταίο καιρό αναζητείται καινούργιος χώρος προκειμένου να μεταφερθούν εκεί όλες οι υπηρεσίες του Ομίλου ΑΝΤ1, από τις διοικητικές έως της παραγωγής. Στο χώρο αυτό δεν θα συγκεντρωθούν μόνο τα τμήματα της τηλεόρασης, αλλά και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί, οι σχολές και οι δισκογραφικές εταιρείες, δηλαδή όλος ο Όμιλος ΑΝΤ1, θέλοντας έτσι να περιορίσουν το κόστος των ενοικιασμένων κτηρίων που χρησιμοποιούνται τώρα.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου σκοπός της ιδιοκτησίας είναι στις καινούργιες εγκαταστάσεις να μεταφερθεί και ο άλλος τηλεοπτικός σταθμός του Ομίλου, το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μαζί με όλο το έμψυχο και τεχνικό υλικό του. Έτσι το σχέδιο της μετακόμισης «προδίδει» την αισιόδοξη βεβαιότητα του ΑΝΤ1 για την «επόμενη μέρα», αφού δοθούν οι καινούργιες άδειες, εμφανιζόμενοι σίγουροι πως τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το TV ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα συνεχίσουν να εκπέμπουν είτε με μία από τις τέσσερις άδειες, είτε με μία από τις άδειες «ειδικού προγράμματος» που αναμένεται να ανακοινωθούν.

Προς το παρόν λοιπόν και πάντα με τις ίδιες έγκυρες πηγές αναζητείται ο χώρος που θα «φιλοξενήσει» όλο τον Όμιλο ΑΝΤ1 που είναι σαφές ότι ετοιμάζεται για την «επόμενη μέρα»…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε