Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το «Dancing with the stars»

Τα σχέδια του ΑΝΤ1 για το «Dancing with the stars»

Οι αντιδράσεις σε MEGA και ALPHA

 Καμία εντύπωση δεν μας κάνει που τα στελέχη του ΑΝΤ1 προσπαθούν από τώρα να… στήσουν τη συνέχεια του «Dancing with the stars». Ήδη, κι ενώ το talent show είναι ακόμα στην αρχή, οι υπεύθυνοι της παραγωγής αλλά και του καναλιού έχουν βρεθεί με κάποιους stars, με τους οποίους συζητούν τη συμμετοχή τους στο δεύτερο «Dancing with the stars».

Άλλωστε είναι γνωστά τα… προβλήματα που αντιμετώπισαν στον ΑΝΤ1 μέχρι να βρουν τους stars που θα δεχθούν να χορέψουν στο show τους. Φαίνεται όμως, πως η πετυχημένη πορεία του έκανε πολλούς εγχώριους stars να το ξανασκεφτούν, αφού το talent show φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης στο κανάλι του Αμαρουσίου και μάλιστα ενώ είμαστε –υποτίθεται!- προς το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Μπορεί το «Dancing with the stars» να στοιχίζει αρκετά στον ΑΝΤ1 αλλά απέδειξε ότι μπορεί να φέρει τα χρήματα πίσω στο ταμείο του καναλιού ενώ έκανε τους αντιπάλους τους να χορεύουν από τα… νεύρα τους.

Έτσι, χθες, η μάχη είχε το εξής αποτέλεσμα στις τηλεθεάσεις:

 

Dancing with the stars (ΑΝΤ1): στο γενικό σύνολο τηλεθέασης 36% και στο νεανικό κοινό 35,4%.

 

Παταγονία (MEGA): στο γενικό σύνολο τηλεθέασης 20,4% και στο νεανικό κοινό 21,7%

 

Η ακριβή παραγωγή του MEGA «Παταγονία» μένει αρκετά πιο πίσω στις μετρήσεις τηλεθέασης αλλά το μεγαλύτερο πλήγμα το έχει δεχθεί ο ALPHA που βλέπει τις τηλεθεάσεις του «Chart Show» να κάνουν συνεχώς… countdown! Δεν είναι τυχαίο που χθες οι υπεύθυνοι του ALPHA αποφάσισαν να… αποσύρουν από τη μάχη το show τους και να δουν τι θα κάνουν.

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του ALPHA σκέφτονται ακόμα και να αλλάξουν μέρα προβολής του Chart Show προκειμένου να… σώσουν τα νούμερα τηλεθέασης των επόμενων show τους.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε