Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Τα… συγχαρίκια στον ALPHA

 Θετικά σχόλια για τη ματαίωση της παρουσίασης αλλά…

Θετικές φαίνεται ότι είναι οι αντιδράσεις για την απόφαση του ALPHA να μην κάνει επίσημη παρουσίαση του προγράμματός του στους δημοσιογράφους.

Όπως σας είχαμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο του Newsit η διοίκηση του καναλιού της Κάντζας αποφάσισε να μην κάνει παρουσίαση του προγράμματός του, θεωρώντας ότι τα χρήματα τα οποία θα έδιναν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, είναι καλύτερα να μείνουν στο ταμείο του καναλιού για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. 

Κάποιοι ωστόσο, σκεπτόμενοι εκ του πονηρού, σχολιάζουν ότι ο ALPHA μένει εκτός παρουσιάσεων για να αποφύγει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Όπως όμως, στέλεχος του γραφείου Τύπου διευκρίνισε στο Newsit, όσοι δημοσιογράφοι θέλουν να παρευρεθούν στα γυρίσματα εκπομπών, μπορούν να το ζητήσουν και αφού… γκρουπαριστούν, θα μπορούν να κάνουν το ρεπορτάζ τους.

Συνομιλώντας μάλιστα και με συναδέρφους του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, αρκετοί είναι θετικοί απέναντι στη νέα αυτή τακτική που φαίνεται να εφαρμόζει ο ALPHA αλλά –εκτός από τα…συχαρίκια- περιμένουμε να διαπιστώσουμε ότι πράγματι γίνεται για λόγους οικονομίας προς το καλό των εργαζομένων κι όχι για να κρατήσουν στο… απυρόβλητο ερωτήσεων, πρόσωπα του σταθμού τους.

Αλλά αυτό είναι κάτι που θα το διαπιστώσουμε όταν ξεκινήσουν οι εκπομπές και κατά πόσο θα μας επιτραπεί το… γκρουπάρισμα και η είσοδος σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε