Τετάρτη, 17 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος στο θρίλερ με την Αγγελική Νικολούλη

Τέλος στο θρίλερ με την Αγγελική Νικολούλη

Έχει πρωταγωνιστήσει στην εξιχνίαση αρκετών υποθέσεων ενώ πρωταγωνιστεί και στην κούρσα της τηλεθέασης. Τις τελευταίες ημέρες όμως η Αγγελική Νικολούλη… πρωταγωνιστεί, παρά τη θέλησή της σε ένα… θρίλερ σχετικά με το μέλλον της στο τηλεοπτικό τοπίο. Όλα ξεκίνησαν από κάποιες φήμες που την ήθελαν να τα «σπάει» με τον ALPHA και να «μετακομίζει» σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας καθώς δεν υπήρξε καμία διαφωνία με τα στελέχη του σταθμού της Κάντζας και δεν τέθηκε ποτέ θέμα «μετακόμισής» της, ούτε από την πλευρά του ALPHA, αλλά ούτε από την ίδια.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου χθες η δημοσιογράφος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ομίλου DEMCO στον οποίο ανήκει και ο τηλεοπτικός σταθμός ALPHA, Δημήτρη Κοντομηνά και έδωσαν τα χέρια για να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αξίζει δε να σημειώσω ότι η συνάντηση είχε καθοριστεί εδώ και καιρό, πριν δημιουργηθούν τα… παραμύθια με δράκους που άρχισαν να κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες.

Ήταν μία καθαρά… εθιμοτυπική συνάντηση καθώς κι οι δύο πλευρές επιθυμούν τη συνέχεια της συνεργασίας τους, κάτι που είχε ξεκαθαριστεί πριν από αρκετό καιρό και μάλιστα λόγω αυτού η Αγγελική Νικολούλη παρέμεινε περισσότερο καιρό στον αέρα, θέλοντας να βγάλει στο φως κι άλλα αποτελέσματα των ερευνών της για υποθέσεις που έχουν απασχολήσει το πανελλήνιο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που και οι τηλεθεατές παρακολουθούσαν την εκπομπή της, ανεβάζοντας και αυτή τη σεζόν το «Φως στο τούνελ» στην κορυφή της τηλεθέασης στη συγκεκριμένη ζώνη, σημειώνοντας 26,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 22,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ η υψηλότερη απόδοση της εκπομπής είναι στις γυναίκες 24 έως 44 ετών, όπου εκεί τα «κοντέρ» της Nielsen κατέγραψαν 29% μέσο όρο.

Έτσι λοιπόν με ψηλά το κεφάλι και τις τηλεθεάσεις η Αγγελική Νικολούλη ολοκλήρωσε μία ακόμα πετυχημένη σεζόν δίνοντας ραντεβού με τους τηλεθεατές την επόμενη σεζόν και πάλι μέσα από τη συχνότητα του ALPHA, έστω κι αν αυτό… πικραίνει τους «μνηστήρες»…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε