Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τέλος στο «U MAN» με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο;

Στο… πορτοκαλί το καινούργιο ριάλιτι του MEGA

Πριν από αρκετούς μήνες τα στελέχη του MEGA αποφάσισαν την επόμενη σεζόν να εντάξουν στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν το «U MAN», ένα πρωτότυπο ριάλιτι που μάλιστα θα έδινε και… ώθηση στο site τους αφού οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν τις εξελίξεις του διαδικτυακά. Για την παρουσίαση μάλιστα, ως επικρατέστερος θεωρείτο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Σύμφωνα με το concept οι διαγωνιζόμενοι παίκτες θα είναι έγκλειστοι σε ένα σπίτι και θα «παρακολουθούνται» μέσω διαδυκτίου όλο το 24ωρο ενώ οι «αποστολές» τους θα αποφασίζονται με on line ψηφοφορίες! Έτσι, οι τηλεθεατές ως χρήστες του internet θα είναι αυτοί που θα διαμορφώνουν τις εξελίξεις. Το κανάλι της Μεσογείων πριν από τρεις μήνες περίπου, αποφάσισε να αρχίσει την προβολή του γύρω στο Φεβρουάριο του 2011 και έδωσε το «πράσινο φως» στην εταιρεία παραγωγής να το προετοιμάσει.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit πριν από λίγες μέρες το «πράσινο φως» έγινε… πορτοκαλί και χωρίς να είναι σίγουρο αν στη συνέχεια θα γίνει ξανά πράσινο ή θα ανάψει κόκκινο!

Από τη μία το υψηλό κοστολόγιο κι από την άλλη η επιστροφή του «Big Brother» στον ALPHA φαίνεται πως έκαναν τα στελέχη του MEGA να σκεφτούν μήπως δεν πρέπει να το βγάλουν στον αέρα. τουλάχιστον μέχρι να δουν την πορεία του ανταγωνιστικού ριάλιτι «εγκλεισμού» στο κανάλι της Κάντζας. Προς το παρόν λοιπόν το… πάγωσαν και στα τέλη Αυγούστου (αλλά μπορεί κι αργότερα) σκοπεύουν να αποφασίσουν αν θα του ανάψουν τελικά το πράσινο ή το κόκκινο φως.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όποιο… χρώμα κι αν αποφασίσουν στο MEGA θέλουν να αξιοποιήσουν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο οπότε αν δεν γίνει το «U MAN» θέλουν να βρουν κάτι άλλο για τον πρώην «πεντάμορφο» παρουσιαστή τους.

 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε