Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος τα ψέματα για το MEGA!

Τέλος τα ψέματα για το MEGA!

Στην «κόκκινη γραμμή» βρίσκεται το MEGA και αύριο είναι η κρίσιμη μέρα που είτε θα φανεί «φως στο τούνελ», είτε θα κορυφωθεί η αγωνία των εκατοντάδων εργαζομένων για το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 7 Απριλίου είναι προγραμματισμένη να γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων και αν δεν αποφασιστεί η απαιτούμενη κατά 15 με 20 εκατομμύρια ευρώ αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου τότε το κανάλι της Μεσογείων θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης, καθώς δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του, αλλά ούτε και να συμμετέχει στο διαγωνισμό για τις καινούργιες αδειοδοτήσεις των τηλεοπτικών σταθμών.

Το ερώτημα είναι τι στάση θα κρατήσουν παλαιότεροι μέτοχοι στην είσοδο νέων επενδυτών και αν θα δεχτούν να συμμετέχουν στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ή θα αρνηθούν με αποτέλεσμα το κανάλι της Μεσογείων να μην μπορέσει να ανταπεξέλθει στις οικονομικές υποχρεώσεις του. Ήδη, για πρώτη φορά στην πολύχρονη λειτουργία του το MEGA δεν πλήρωσε τέλος του μήνα τους εργαζόμενούς του, καλύπτοντας μέρος των μισθών στους χαμηλόμισθους, αφού με τα χρήματα που υπάρχουν προσπαθούν να καλύπτονται πάγιες ανάγκες και υποχρεώσεις προς τα ταμεία και τις εφορίες.

Τέρμα τα ψέματα λοιπόν και αύριο, το μεσημέρι της Πέμπτης, από τη στάση των βασικών μετόχων στη γενική συνέλευση θα φανεί το μέλλον του τηλεοπτικού σταθμού και των εργαζομένων του…!

Να σημειωθεί ότι η Τηλέτυπος ΑΕ γνωστοποίησε ότι, την 5.4.2016, υπέβαλε τη παραίτησή του το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Αντώνιος Θεοχάρης του Θεοχάρη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, σήμερα, το διοικητικό συμβούλιο εξέλεξε νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, τον Αντώνιο Τσενέ του Χρήστου.
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε