Τρίτη, 16 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τέλος το «Blind Taste»

Τέλος το «Blind Taste»

Την έκπληξη έκανε φέτος ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και ενώ τον περιμέναμε στον αέρα του MEGA τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Blind Taste» στο STAR. Το παιχνίδι μαγειρικής μάλιστα πήρε… παράταση στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς η αρχική συμφωνία της εταιρείας παραγωγής « The Art Of Comedy» με το STAR ήταν για την παραγωγή 80 περίπου επεισοδίων, αλλά η πορεία του στους πίνακες τηλεθέασης του έδωσε το πράσινο φως για να συνεχίσει όλη τη σεζόν.

Πριν από λίγες ημέρες όμως οι κάμερες έπιασαν δουλειά για τελευταία φορά καθώς ολοκληρώθηκε η μαγνητοσκόπηση και των 165 επεισοδίων που τελικά θα βγουν φέτος στον αέρα. Όπως όλα όμως δείχνουν το STAR θα εγκρίνει και δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Blind Taste» και θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, αφού έμειναν ευχαριστημένοι και από τις τηλεθεάσεις αλλά και τη συνεργασία τους με την εταιρεία παραγωγής. Χαρακτηριστικό είναι ότι την τελευταία μέρα των γυρισμάτων στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς… εισέβαλαν στο πλατό κάνοντας πάρτι έκπληξη στον Δημήτρη Σκαρμούτσο και τους συνεργάτες του. 

Έτσι στο πλατό βρέθηκαν οι Γενικός Διευθυντής του STAR Κάρολος Αλκαλάι, η Διευθύντρια Προγράμματος Nathalie Woodfield, η Υπεύθυνη Ελληνικού Προγράμματος Κοραλία Γεωργακοπούλου και η Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Ζωρζέτα Ζαχαρτζή, ενώ από την πλευρά της εταιρείας παραγωγής παρόντες ήταν ο Γενικός Διευθυντής της «The Art Of Comedy» Ανδρέας Βλάσσης και βεβαίως ο  Executive Producer και Head of the Tv Productions, Νίκος Χριστοφόρου.

Αμέσως μετά τη λήψη και του τελευταίου πλάνου έκοψαν και την… πατροπαράδοτη τούρτα, ενώ όπως φαίνεται το  «τέλος» των γυρισμάτων δεν θα είναι οριστικό. Μπορεί σύμφωνα με τον προγραμματισμό του STAR τα 165 επεισόδια να προβάλλονται έως τις 17 Ιουνίου, αλλά αναμένεται ότι σύντομα θα αποφασιστεί το «ραντεβού τον Σεπτέμβρη» ώστε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος και οι συνεργάτες του να γυρίσουν καινούργια επεισόδια και το «Blind Taste» να είναι στον αέρα και την επόμενη σεζόν…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε