Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Θα ακολουθήσουν κι άλλοι την Πάνια;

Στις αρχές του μήνα, δημοσιεύσαμε στο Newsit κείμενο που αναφερόμασταν στον… καπνό που υπήρχε στις σχέσεις ALTER και Αννίτας Πάνια.

Μετά από λίγες ώρες, το κανάλι του Μπουρναζίου έστειλε ανακοίνωση στην οποία τονίζονταν οι καλές σχέσεις που είχαν με την παρουσιάστρια. Πριν φύγει όμως, ο μήνας οι «καλές σχέσεις» έλαβαν τέλος και η Αννίτα αποχώρησε από το ALTER. Τα γεγονότα μας επιβεβαίωσαν διαψεύδοντας τις ανακοινώσεις!
 
 
Κι ενώ το ρεπορτάζ για την Αννίτα Πάνια «τρέχει» με τα σενάρια να δίνουν και να παίρνουν, εμείς πάμε σε έναν άλλο… καπνό. Που επίσης βγαίνει για ένα πρόσωπο που ανήκει στο κανάλι του Μπουρναζίου. Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, την προηγούμενη βδομάδα υπήρξε συνάντηση του συγκεκριμένου προσώπου με στέλεχος του καναλιού αλλά από την οποία δεν προέκυψε κανένα αποτέλεσμα αφού και οι δύο πλευρές ζήτησαν μεν… αλλά δεν πήραν δε. Ωστόσο, ανανέωσαν το ραντεβού τους για μέσα στο Φεβρουάριο κι αφού λυθούν άλλα προβλήματα που υπάρχουν στο κανάλι.
 
 
Πάντως, ακούγεται έντονα ότι πολύ πιθανό το αναφερόμενο πρόσωπο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με την Αννίτα Πάνια. Άλλωστε, οι καλά γνωρίζοντες, θυμίζουν -και υπενθυμίζουν- τα λεγόμενα του συγκεκριμένου προσώπου στην αρχή της σεζόν που υποστήριζε ότι δεν θα βγάλει τη σεζόν στο κανάλι. Να σημειώσουμε ότι δεν αποκαλύπτουμε το όνομα αλλά ούτε καν το φύλο του προσώπου γιατί ακόμα δεν είναι σίγουρες οι επόμενες κινήσεις του. Μόλις όμως σιγουρευτούν, θα τα πούμε όλα… κι ας υπάρξουν ανακοινώσεις,. Άλλωστε στο τέλος, ο χρόνος θα επιβεβαιώσει την αλήθεια!
 
 
 
Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε