Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα… ανατείλει τελικά το «Rising star» με τη Μακρυπούλια;

Θα… ανατείλει τελικά το «Rising star» με τη Μακρυπούλια;

Πολύς λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες για το «Rising Star» που έχουν ανακοινώσει από το MEGA ότι θέλουν να βγάλουν στον αέρα μέσα στη σεζόν με παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Και δικαιολογημένα γίνεται, αφού και στο κανάλι της Μεσογείων είναι προβληματισμένοι για το αν τελικά… αξίζει να το βγάλουν, ή να το… παγώσουν.

Κατ’ αρχάς στο MEGA βλέπουν πως τα talent shows δεν τους πηγαίνουν καλά στους πίνακες τηλεθέασης, ή, τουλάχιστον, όπως ήθελαν να τους πάνε.

Μετά τη… φοβερή επιτυχία που σημείωσε ο δεύτερος κύκλος του «Just the two of us» αποφάσισαν να βγάλουν άρον άρον το «Music School» θέλοντας έτσι να προλάβουν τον ΑΝΤ1 που είχε ανακοινώσει πως ήθελε να βγάλει το «Voice Kids». Τελικά όμως, το «Music school» δεν φέρνει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα όσοι από το κανάλι της Μεσογείων ήταν αντίθετοι με την προβολή του να υποστηρίζουν πως τα χρήματα που δίνονται στα talent shows πρέπει να δοθούν σε άλλες παραγωγές, όπως αυτές της εγχώριας μυθοπλασίας.

Στα επιχειρήματά τους δε, προσθέτουν και ότι το «Rising Star» δεν σημειώνει επιτυχία σε όλες τις χώρες που προβάλλεται, ενώ μάλιστα τονίζουν και την αβεβαιότητα που υπάρχει στην πολιτική σκηνή της χώρας μας, με το ενδεχόμενο των εκλογών, κάτι που θα ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα και στην τηλεοπτική αλλά και διαφημιστική αγορά. Με αυτά τα επιχειρήματα λοιπόν προσπαθούν να μην αφήσουν το «Rising Star» να… ανατείλει στο τηλεοπτικό τοπίο και να δοθούν τα χρήματα που έχουν υπολογίσει σε άλλη παραγωγή.

Ο Νοέμβριος πάντως είναι καθοριστικός μήνας σε ό,τι αφορά το «Rising Star», γιατί αν θα εγκρίνουν τελικά την παραγωγή του πρέπει μέσα στον Δεκέμβριο να αρχίσει η προετοιμασία του με σκοπό να βγει στον αέρα τέλη Μαρτίου που θα έχει… δύσει και το αντίπαλο αντίστοιχο μουσικό talent show, το «The Voice», ελπίζοντας να σημειώσουν… αξιοπρεπείς τηλεθεάσεις!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε