Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Θα έρθει… λιακάδα στο τηλεοπτικό τοπίο ή… βαρυχειμωνιά στον ALPHA;

Κάθε αρχή και δύσκολη. Βέβαια η έναρξη της συγκεκριμένης εκπομπής έχει καθυστερήσει πάρα πολύ αλλά φαίνεται ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και οι πρωταγωνίστριές του είναι έτοιμες να εισβάλλουν στο τηλεοπτικό τοπίο

Ο λόγος για τα «Sunshine girls» του ALPHA που απόψε το βράδυ κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA ελπίζοντας ότι θα φέρουν τη… λιακάδα.

Το ότι όμως, επειδή παρέμεναν κλεισμένα στα συρτάρια του καναλιού της Κάντζας για δύο χρόνια, υπάρχει κίνδυνος να έχουν… μουχλιάσει λιγουλάκι. Άλλωστε το ότι ο ALPHA καθυστέρησε τόσο πολύ να τα βγάλει στο τηλεοπτικό τοπίο, μάλλον αποδεικνύει ότι προβληματίζονταν για το αν θα φέρουν λιακάδα ή βαρυχειμωνιά σημειώνοντας χαμηλές θερμοκρασίες.

Πάντως, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας σκέφτηκαν σωστά και έφεραν τα πάνω κάτω στο μοντάζ με αποτέλεσμα το ριάλιτι, όπως λέγεται, να μην προβάλλει τις πέντε γυναίκες να ζουν μέσα στη χλίδα και τον πλούτο, προκαλώντας τους τηλεθεατές που αντιμετωπίζουν προβλήματα διαβίωσης.

Αντίθετα, αυτό που προσπάθησαν είναι οι πρωταγωνίστριές του να προσφέρουν γέλιο στους τηλεθεατές με τα παθήματά τους, χωρίς βεβαίως να… κανιβαλίζονται! Το αν τα κατάφεραν ή όχι, θα το διαπιστώσουμε απόψε το βράδυ στις 10 το βράδυ.

Ποια είναι όμως, τα «Sunshine Girls» και τι ακριβώς θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;Η Μαίρη Αλεξίου, έχει σπουδάσει Αρχαιολογία και Ιστορία Τέχνης και διατηρεί τη δική της γκαλερί στο Κολωνάκι που φέρει το όνομά της, ενώ στόχος της είναι να… απογειώσει την ελληνική τέχνη.

Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου, εργάζεται ως μοντέλο από 19 χρονών, ενώ σήμερα είναι ιδιοκτήτρια μπουτίκ με γυναικεία ρούχα και αξεσουάρ στο κέντρο της Αθήνας.

Η Χριστίνα Κοντοβά, έχει σπουδάσει Βιοϊατρική Τεχνολογία και στη συνέχεια Styling το οποίο και την κέρδισε, καθώς το 2008 ίδρυσε εταιρεία μαγιό, beachwear και αξεσουάρ.

Η Ειρήνη Λαιμού μπορεί να έχει σπουδάσει Ναυτιλιακά αλλά έχει άλλες βλέψεις. Έχει συμμετάσχει σε σίριαλ και διαφημιστικές καμπάνιες, ενώ αυτή την περίοδο κάνει μία μουσική εκπομπή στο ραδιόφωνο.

Η Μάντα Παπαδάκου, είναι σύζυγος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Τζορτζ Παπαδάκου, και μητέρα τριών παιδιών. Παράλληλα, διατηρεί δική της επιχείρηση spa και είναι πρόεδρος της φιλανθρωπικής οργάνωσης W.I.N. Hellas.

Στο αποψινό πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι, θα γνωρίσουμε τα «Sunshine Girls» από την καλή και από την ανάποδη! Η Ειρήνη Λαιμού ανταμείβει τον εαυτό της για το πτυχίο που με τόσο κόπο απέκτησε. Η Κωνσταντίνα Βαϊοπούλου αποφασίζει να ξανοιχτεί στα βαθιά, χωρίς όμως να είναι ψυχολογικά, αλλά και ενδυματολογικά, προετοιμασμένη. Η Μαίρη Αλεξίου, θέλοντας να ξεπεράσει μια πρόσφατη ερωτική απογοήτευση επιδίδεται σε shopping therapy και χορό. Η Μάντα Παπαδάκου παλεύει με τον χρόνο και την κουζίνα στην προσπάθεια διοργάνωσης ενός παιδικού πάρτι, ενώ η Χριστίνα Κοντοβά ανακαλύπτει τις χαρές της μετακόμισης.

Να δούμε λοιπόν αν οι τηλεθεατές περάσουν καλά ή στον ALPHA θα περάσουν… άσχημα βλέποντας το ραβασάκι της Nielsen με τις τηλεθεάσεις.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε