Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Θα γίνει… του Bollywood

Τι Hollywood τι Bollywood. Μετά την επέλαση των τούρκων στο τηλεοπτικό τοπίο έρχονται τώρα και οι Bollywood-ιανοί σταρ.

Κάθε Σάββατο βράδυ ο ΑΝΤ1 εγκαινίασε τη «Bollywood ζώνη» προβάλλοντας ταινίες από την κινηματογραφική βιομηχανία. Φαίνεται όμως, ότι το κανάλι του Αμαρουσίου μετά τις τούρκικες σειρές που έφερε στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο, ετοιμάζεται τώρα να μας γεμίσει και με Bollywood-ιανές σταρ. Έτσι, τις τελευταίες μέρες στον ΑΝΤ1 πραγματοποιούν επαφές με παράγοντες του ινδικού κινηματογράφου ώστε να φέρουν στη χώρα μας τρεις τουλάχιστον γυναίκες σταρ του Bollywood με σκοπό να ενισχύσουν το νέο τους εγχείρημα.
 
 
Στόχος τους, εκτός από την προβολή της «Bollywood ζώνης» είναι και η βοήθεια στην πρωινή τους εκπομπή. Έτσι, μετά τους πρωταγωνιστές των τούρκικων σειρών που έχουν περάσει από τις εκπομπές του σταθμού, οι Bollywood-ιανές σταρ θα βρεθούν τώρα στο πλατό του «Elatte». Η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας θα φιλοξενήσουν τις ηθοποιούς με σκοπό να κερδίσουν νούμερα τηλεθέασης, προβάλλοντας παράλληλα την προσπάθεια του ΑΝΤ1 να στηρίξει –και να στηριχθεί- στις ταινίες του ινδικού κινηματογράφου. Δεν αποκλείεται μάλιστα, αν η σαββατιάτικη «Bollywood ζώνη» πάει καλά, να συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν.

 

 
Προς το παρόν λοιπόν ο ΑΝΤ1… καλεί Bollywood με την ελπίδα ότι οι σταρ που θα καταφέρει να κλείσει θα προκαλέσουν αίσθηση, θα σχολιαστούν και θα φέρουν τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης. Επιθυμία τους είναι ανάμεσα στις σταρ που θα «επιστρατευτούν» να είναι και η Ασουάρια Ράι αλλά μάλλον αυτό είναι δύσκολο καθώς πρόκειται για τις μεγαλύτερες –και ωραιότερες- σταρ του Bollywood. Όποιες και να είναι πάντως, θα φέρουν στη χώρα μας έναν… ανατολίτικο αέρα!
 

 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε