Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Θα γίνει.. του σογιού!

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ EUROKINISSI

Η συμφωνία έκλεισε κι επίσημα ανήκει κι αυτός στη… φαμίλια! Τώρα αναζητούνται τα άλλα δύο βασικά μέλη της, με σκοπό αρχές του Σεπτέμβρη να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Όπως είχα γράψει πρώτα μέσα από το Newsit, ο ALPHA ετοιμάζει καινούργια ελληνική σειρά που θα έχει τίτλο “Το σόι σου” και θα σκηνοθετήσει ο Νίκος Ζαπατίνας.

Πριν από λίγες μέρες στο κείμενο “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Επιστρέφουν στην τηλεόραση και θα γίνουν… συμπεθέρες” ανέφερα ότι στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τις Μίρκα Παπακωνσταντίνου, Ρένια Λουιζίδου και Βάσω Λασκαράκη, ενώ ακόμα αναζητούνται οι ηθοποιοί που θα υποδυθούν τους συζύγους τους. Ωστόσο ο ένας από αυτούς βρέθηκε και θα είναι ο Παύλος Ορκόπουλος, που τον έχουμε δει σε πολλές και καλές ελληνικές σειρές.

Ο ηθοποιός λοιπόν θα υποδυθεί το σύζυγο της Παπακωνσταντίνου, θα είναι δηλαδή πεθερός της Λασκαράκη. Ο… γιος του, ο ηθοποιός δηλαδή που θα παίξει το σύζυγό της δεν έχει ακόμα κλείσει, αλλά τα στελέχη του καναλιού της Κάντζας συνεχίσουν τις επαφές, ενώ έχουν μιλήσει και με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη.

Τις επόμενες μέρες πάντως θα κλείσουν κι οι άλλοι δύο αντρικοί πρωταγωνιστικοί ρόλοι για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα, αφού τα στελέχη του ALPHA έχουν προγραμματίσει η καινούργια εβδομαδιαία κωμική σειρά να κάνει πρεμιέρα μέσα στον Οκτώβριο και να κάνει τους τηλεθεατές να αγαπήσουν το σόι τους!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε