Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Θα βρεθούν απέναντι Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτζίδης;

Θα βρεθούν απέναντι Ζέτα Μακρυπούλια και Γιώργος Καπουτζίδης;

Είναι και οι δύο ταλαντούχοι και πολύ αγαπητοί στο ευρύ κοινό. Ο λόγος για τη Ζέτα Μακρυπούλια (ladies first!) και το Γιώργο Καπουτζίδη που μάλιστα είναι γνωστό ότι εκτός από τις επαγγελματικές συνεργασίες τους, είναι και πολύ καλοί φίλοι.

Ενδέχεται όμως, Ζέτα και Γιώργος, να βρεθούν απέναντι και να δώσουν μάχη μεταξύ τους για την τηλεθέαση.

Όπως είναι γνωστό, ο ΑΝΤ1 με τον έως τώρα προγραμματισμό του, σκοπεύει να βγάλει τελικά το «Dancing with the stars» στις αρχές της επόμενης σεζόν με παρουσιάστρια τη Ζέτα. Πριν από λίγο καιρό όμως στελέχη του MEGA σε σύσκεψή τους, επανέφεραν τα σχέδιά τους να βγάλουν το «Just the two of us» με παρουσιαστή το Γιώργο, γύρω στον ερχόμενο Οκτώβριο. Έτσι, αν τα κανάλια Αμαρουσίου και Μεσογείων εμμείνουν σε αυτόν τον προγραμματισμό, τότε τα δύο talent shows αλλά και οι δύο παρουσιαστές θα βρεθούν απέναντι!

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο, τα στελέχη και του ANT1 αλλά και του MEGA, δεν θέλουν να μπουν σε μία τόσο σκληρή μάχη που θα κοστίσει και στα δύο κανάλια. Άτυπα λοιπόν προς το παρόν έχει συζητηθεί να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ υψηλότατων στελεχών των δύο καναλιών προκειμένου να ληφθούν κάποιες αποφάσεις, όπως το να μην βγουν τα δύο talent shows την ίδια χρονική περίοδο στον αέρα. Στην ίδια μάλιστα συνάντηση αναμένεται να συζητηθεί και το μέλλον των πρωινών εκπομπών καθώς κανείς από τους δύο δεν σκοπεύει να αφήσει ελεύθερη την πρωινή ζώνη στον άλλο και ό,τι είναι να γίνει θα γίνει και στα δύο κανάλια.

Ελπίζουμε πως η συνάντηση αυτή θα έχει θετικά αποτελέσματα και οι δύο πλευρές θα συμφωνήσουν ώστε την επόμενη σεζόν οι τηλεθεατές να μην χρειάζεται την ίδια μέρα να μοιράζονται ανάμεσα σε «Dancing with the stars» και «Just the two of us» και να απολαύσουν σε διαφορετικές περιόδους τη Ζέτα Μακρυπούλια και το Γιώργο Καπουτζίδη! Επίσης, ελπίζουμε ότι τα στελέχη των δύο σταθμών θα συμφωνήσουν να… παλέψουν για να συνεχίσουν τις live εκπομπές τους στην πρωινή ζώνη.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε