Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Θα… χορτάσουμε «Master Chef»!

Θα… χορτάσουμε «Master Chef»!

Μετά από αρκετές αναβολές, όλα είναι έτοιμα και φαίνεται να έχουν βρει το δρόμο τους. Το μοντάζ του “Master Chef” προχωρά με εντατικούς ρυθμούς και ήδη, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η εταιρεία παραγωγής, το STYDIO ATA, έχει παραδώσει αρκετά επεισόδια στο MEGA.

Κι όπως είναι λογικό, στο κανάλι της Μεσογείων τρίβουν τα χέρια τους με ικανοποίηση, αφού σε λίγες μέρες, παραμονή Χριστουγέννων, θα βγάλουν επιτέλους στον αέρα το «Master Chef» με παρουσιάστρια τη Μαίρη Συνατσάκη, ελπίζοντας να κερδίσουν… master τηλεθεάσεις!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, την επόμενη βδομάδα θα… χορτάσουμε «Master Chef», αφού θα το βλέπουμε, όλες σχεδόν τις μέρες της βδομάδας. Το MEGA λοιπόν, αποφάσισε να μεταδώσει τα πρώτα 6 επεισόδια… non stop, τουτέστιν από Δευτέρα έως και Σάββατο, θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία του boot camp, την επιλογή δηλαδή των διαγωνιζόμενων από τους χιλιάδες υποψήφιους. Η επιλογή γίνεται από την κριτική επιτροπή, Λευτέρη Λαζάρου, Γιάννη Λουκάκο και Δημήτρη Σκαρμούτσο και όπως θα παρακολουθήσουμε σε αυτά τα πρώτα επεισόδια, είναι πολύ δύσκολη.

Ετοιμαστείτε λοιπόν από την παραμονή Χριστουγέννων και μετά, να χορτάσουμε καθημερινά το «Master Chef», αφού το MEGA σκοπεύει να εκμεταλλευθεί την επιτυχία του ριάλιτι μαγειρικής και να χαλάσει… την όρεξη στα αντίπαλα κανάλια!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε