Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

The Voice: Σαρωτική η πρεμιέρα των live… παρά τα προβλήματα!

The Voice: Σαρωτική η πρεμιέρα των live… παρά τα προβλήματα!

Πρεμιέρα χθες για τα live του «Voice» και στον ΣΚΑΪ έχουν πολλούς λόγους να είναι ευχαριστημένοι, αλλά και αρκετά πράγματα να διορθώσουν, αφού είναι εμφανές ότι το κανάλι του Φαλήρου θέλει να κερδίσει και στον τομέα της παραγωγής μεγάλων τηλεοπτικών show…!

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της Nielsen το talent show σημείωσε υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφοντας 31,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 38,1% στο δυναμικό κοινό. Λαμβανομένου υπόψη ότι το κανάλι του Φαλήρου τώρα «χτίζει» τη σχέση του με το κοινό σε ό,τι αφορά τα show και με προϋπηρεσία μόνο αυτή του «X Factor», τότε ναι… έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται χαρούμενοι. Αξίζει δε να σημειωθεί και το… σαρωτικό αποτέλεσμα του live στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών όπου κατέγραψε 68,3% μέσο όρο.

Τώρα, όσον αφορά την απόφαση των στελεχών του ΣΚΑΪ να κάνουν μόνο 4 live, σε αντίθεση με αυτό που γινόταν όταν το talent show ήταν στον ΑΝΤ1, υπήρχαν… υπόνοιες πως έτσι, με την… τεχνική του μοντάζ, θα έβγαιναν πιο ενδιαφέροντα επεισόδια και… σωζόμενοι οι κριτές «πετώντας» ό,τι δεν ήταν ενδιαφέρον. Τελικά όμως οι κριτές κέρδισαν τους τηλεθεατές, κάνοντας βέβαια κάποια λάθη και λίγα περιττά σχόλια… αλλά όχι σε σημείο να σε ενοχλούν.

Ωστόσο αξίζει ιδιαίτερη αναφορά στον Πάνο Μουζουράκη που πήγε προετοιμασμένος στο live, όχι απλά να καθίσει στην καρέκλα του κριτή, αλλά είχε δουλέψει και φάνηκε αρκετές φορές με όσα έλεγε για τους παίκτες του. Επίσης, θεωρώ ότι θα ήταν λάθος να μην αναφερθώ στον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο σεναριογράφος και ηθοποιός δέχτηκε πολλά σχόλια για την περίοδο των μαγνητοσκοπημένων επεισοδίων, καθώς ο ρόλος του ήταν αρκετά διεκπεραιωτικός. Χθες όμως απέδειξε ότι όχι μόνο έκαναν πολύ καλά τα στελέχη του ΣΚΑΪ που τον εμπιστεύθηκαν για την παρουσίαση, αφού… ε, ναι, την έχει την ατάκα έτοιμη… και εκεί που δεν το περιμένεις την πετά και σε κάνει να γελάς. Χωρίς υπερβολές, χωρίς προσπάθεια να διεκδικήσει την κάμερα πάνω του και χωρίς το… άγχος να θέλει να κερδίσει σχόλια στα social media, κατάφερε να αποδείξει ότι υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε κάποιον που «αναλαμβάνει παρουσίαση» και σε κάποιον που πραγματικά «παρουσιάζει»!

Βέβαια και υπήρχαν αρκετά λάθη, τεχνικής κυρίως φύσεως και με τους δείκτες στις ψηφοφορίες, αλλά και με τα ακουστικά αφού αρκετές φορές οι τηλεθεατές άκουγαν δυνατά και καθαρά τις… εντολές από τους ανθρώπους στο κοντρόλ. Αλλά είπαμε: ο ΣΚΑΪ είναι ακόμα σε… εφηβικό στάδιο παραγωγής talent show και δικαιούται (ακόμα!) περίοδο χάριτος, αφού άλλωστε και με το πρώτο live του «Voice» συνέχισαν να δίνουν χαρά στους τηλεθεατές…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε