Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Theo Alexander: «Δεν ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!»

Theo Alexander: «Δεν ντρέπομαι που είμαι Έλληνας!»

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να μην μένει στην Ελλάδα και να έχει μετακομίσει στο Χόλιγουντ αλλά συνεχίζει να αγαπά και να υπερασπίζεται τη χώρα μας ενάντια σε όλους όσοι θέλουν να απαξιώσουν την ιστορία μας και τον ελληνικό Πολιτισμό.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τheo Alexander ή αλλιώς Θοδωρή Ζουμπουλίδη που έχει λάβει μέρος και πρωταγωνιστήσει σε αμερικάνικες κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, όπως το «True Blood».

Ο ηθοποιός μιλά αποκλειστικά στο Γιώργο Σατσίδη και η συνέντευξη θα μεταδοθεί απόψε στις 8 το βράδυ στην εκπομπή «Movies & Stars» του MTV. Στην ερώτηση λοιπόν του Σατσίδη για το πώς αισθάνεται ένας Έλληνας στο Hollywood, o Theo Alexander είπε πως «προς θεού δεν αισθάνομαι ντροπή που είμαι Έλληνας. Τι, επειδή έχουμε κρίση 10 χρόνια θα σβήσουμε 2.500 χρόνια; Ακόμα μας χρωστάνε. Έχουμε σώσει το δυτικό πολιτισμό 4 φορές, έχουμε κάνει και λάθη αλλά δεν μπορείς να σβήνεις την ιστορία μιας χώρας επειδή χρωστάει κάποιους αριθμούς σε κάποια μηχανήματα. Έχουμε μια ατάκα στην ταινία τα “Μετέωρα” που λέει πως “η μόνη αμαρτία που δεν συγχωρεί ο θεός είναι η απελπισία”. Δεν μπορούμε να απελπιστούμε. Όχι»!

Με αφορμή μάλιστα τη συζήτηση για το ρόλο του στην τηλεοπτική σειρά «True blood» ο Theo είπε πόσο πολύ του λείπει η Ελλάδα. «Έκανα δύο ακροάσεις για το ρόλο. Δεν ήταν εύκολη υπόθεση για να καταλήξω εδώ. Η εμπειρία είναι μοναδική, είναι πολύ όμορφο, να δουλεύεις με ανθρώπους που είναι οι καλύτεροι στον κόσμο, από τον κάμεραμαν και τον υπεύθυνο του ήχου μέχρι τους ηθοποιούς. Είναι σαν από τον Ολυμπιακό να πηγαίνεις στο NBA. Το κασέ είναι μεγαλύτερο, όμως τη δουλειά αυτή δεν την κάνεις μόνο για τα λεφτά. Ο βρικόλακας που υποδύομαι μίλησε στη μοναξιά μου, οι βρικόλακες είναι μοναχικοί, έτσι κι εγώ λείπω 12 χρόνια από το σπίτι μου”, δήλωσε αποδεικνύοντας το πόσο πολύ αγαπά κα του λείπει η πατρίδα μας. Ωστόσο διευκρινίζει ότι «είμαι πολύ καλά στο Λος Άντζελες. Η ζωή μου εδώ είναι πολύ δημιουργική. Εδώ μπορείς να χαθείς πολύ εύκολα και έτσι πρέπει να ξέρεις γιατί είσαι εδώ. Εγώ είμαι για να κάνω ρόλους που θα με πάνε πιο μπροστά, τόσο στη δουλειά μου όσο και στη ζωή μου. Η ηθοποιία είναι πάντα ένα ταξίδι προς τον εαυτό σου. Θέλει πολλή δουλειά, σχέδιο και προετοιμασία. Εμένα μου αρέσει να έρχονται Έλληνες στο Χόλιγουντ».

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη που αξίζει να παρακολουθήσετε απόψε στις 8 το βράδυ, στην εκπομπή «Movies & Stars» του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε