Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Τι έδειξε το μηνιαίο ραβασάκι της AGB για τα δελτία ειδήσεων

Τι έδειξε το μηνιαίο ραβασάκι της AGB για τα δελτία ειδήσεων

Ποιοι ανέβηκαν και ποιοι.. έπεσαν!

Πρώτη του Σεπτέμβρη σήμερα και όπως κάθε μήνα τέτοια μέρα, ανακοινώνονται τα επίσημα στοιχεία της AGB για τα κεντρικά δελτία ειδήσεων των καναλιών.

Βέβαια, για να είμαστε –όπως πάντα!- ειλικρινείς, την αποστολή των στοιχείων την κάνει το MEGA αφού το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού της Μεσογείων διατηρεί σταθερά την πρωτιά. Λογικό λοιπόν να χαίρονται και να αποστέλλουν τα στοιχεία!

Και το μήνα Αύγουστο λοιπόν, αν και απουσίαζε η Όλγα Τρέμη από την παρουσίαση, ο Αντώνης Λιάρος (από 1η έως 13 του μήνα) και ο Νίκος Στραβελάκης (από 16 έως 27) κράτησαν ψηλά τις τηλεθεάσεις του κεντρικού δελτίου ειδήσεων σημειώνοντας 8,2 μονάδες διαφορά από το ALTER που βρέθηκε στη δεύτερη θέση.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της AGB, οι μηνιαίοι μέσοι όροι τηλεθέασης των καθημερινών (από Δευτέρα έως Παρασκευή) βραδινών κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι οι εξής:

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ: 26,5
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 18,3
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ-1: 17,2
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 15,6
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 14,9
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: 7,2

Σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα Ιούλιο, παρατηρούμε ότι υπήρξε σημαντική πτώση (5,4 μονάδες) στο βραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALTER ενώ τη μεγαλύτερη άνοδο (4,1 μονάδες) σημείωσε το δελτίο του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα λοιπόν τα δελτία ειδήσεων κατά το μήνα Αύγουστο σημείωσαν τις εξής αλλαγές σε σχέση με τον Ιούλιο:

MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ: άνοδο 2,8 (τον Ιούλιο είχε κάνει 23,7)
ALTER ΕΙΔΗΣΕΙΣ: πτώση 5,4 (τον Ιούλιο είχε κάνει 23,7)
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΑΝΤ1: άνοδος 4,1 (τον Ιούλιο είχε κάνει 13,1)
STAR ΕΙΔΗΣΕΙΣ: άνοδος 1,8 (τον Ιούλιο είχε κάνει 13,8)
ALPHA ΕΙΔΗΣΕΙΣ: πτώση 1,4 (τον Ιούλιο είχε κάνει 16,3)
ΝΕΤ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: άνοδος 1,3 (τον Ιούλιο είχε κάνει 5,9)

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε