Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι έγινε με την απουσία της Σκορδά και την παρουσία της Μανωλίδου στην πρωινή ζώνη

Είναι αλήθεια πως έχουμε καιρό να ασχοληθούμε με τους «μονομάχους» της πρωινής ψυχαγωγικής ζώνης.

Ο λόγος είναι γιατί οι εκπομπές έχουν καταλήξει σε συνηθισμένη κατάταξη με το «Πρωινό Mou» να προηγείται άνετα και να ακολουθεί το «10 με 1 Μαζί» ενώ ο «Καφές με την Ελένη» βρίσκεται συνεχώς στην τρίτη θέση.

Χθες όμως, υπήρξαν αλλαγές στα πρόσωπα που στελεχώνουν τις συγκεκριμένες εκπομπές. Η Φαίη Σκορδά απέχει από την πρωινή εκπομπή του MEGA, αφού απολαμβάνει την παρέα του Λιάγκα junior στο σπίτι της ενώ ο σύζυγός της Γιώργος Λιάγκας έχει αναλάβει μόνος του τη μάχη της τηλεθέασης. Στην άλλη μεριά, αυτή του ANT1, προστέθηκε στην πρωινή παρέα η Ευγενία Μανωλίδου. Μετά τη διακοπή της εκπομπής «Dancing With The Stars Daily» η παρουσιάστρια βρέθηκε –«προσωρινά» όπως τόνισε- δίπλα από τους Γιώργο Καραμέρο και Σπύρο Χαριτάτο να ενημερώνει μέσα από καθημερινή στήλη για όσα συμβαίνουν στο talent show του ΑΝΤ1.

Τι έγινε λοιπόν με την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά και με την είσοδο της Ευγενίας Μανωλίδου στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη; Υπήρξε ανακατάταξη στις εκπομπές; Η απάντηση είναι όχι αφού και πάλι το «Πρωινό Mou» βρέθηκε άνετα στην κορυφή σημειώνοντας μέσο όρο 26,2 ενώ το «10 με 1 Μαζί» έκανε 14,4 και στην τρίτη θέση τερμάτισε ο «Καφές με την Ελένη» με 10,9.

Αξίζει όμως, να σημειώσουμε ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 σημείωσε τα υψηλότερα νούμερα τηλεθέασης κατά τη διάρκεια της στήλης που παρουσιάζει η Ευγενία Μανωλίδου και συγκεκριμένα εκείνη την ώρα η πρωινή εκπομπή έκανε μέσο όρο 20,3. Θα έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε τι ακριβώς θα συμβεί τις επόμενες μέρες στις εκπομπές και αν υπάρξουν αλλαγές τώρα που ανακατεύτηκαν ξανά τα χαρτιά…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε