Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Τι έγινε στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Τι έγινε στη μάχη των δελτίων ειδήσεων

Η επίθεση που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 με τη Χούκλη.

Τη συνηθισμένη κατάταξη έδειξε το ραβασάκι της AGB για τα χθεσινά βραδινά δελτία ειδήσεων των καναλιών. Η Όλγα Τρέμη με το δελτίο του MEGA  παρέμεινε στην πρώτη θέση, ακολουθεί ο Νίκος Χατζηνικολάου και στην τρίτη θέση ο Γιάννης Παπαδόπουλος, απειλούμενος πάλι από τον Αιμίλιο Λιάτσο. Στο νεανικό κοινό όμως, το δελτίο του STAR παρέμεινε στην κορυφή αφήνοντας αρκετά πίσω τους αντιπάλους του.

Ωστόσο, αν και είναι νωρίς για να βγάλουμε τα όποια συμπεράσματα, θεωρείται ότι με την παρουσία της Μαρίας Χούκλη στη βραδινή μάχη των 8 θα υπάρξουν αλλαγές.

Ο ΑΝΤ1 προγραμματίζει και προετοιμάζει ένα δελτίο χωρίς πολλά παράθυρα αλλά με περισσότερες ειδήσεις.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, οι υπεύθυνοι στο κανάλι του Αμαρουσίου θα ρίξουν το βάρος τους σε έρευνες και κοινωνικά θέματα. Ωστόσο, επειδή η αρχή είναι το ήμισυ του παντός, τελικά μάλλον θα καθυστερήσει να εμφανιστεί η Μαρία Χούκλη, επιθυμώντας να βγει όταν είναι έτοιμη για να κερδίσει τις εντυπώσεις και τις τηλεθεάσεις. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τα στελέχη του ενημερωτικού τομέα στον ΑΝΤ1 θέλουν πριν από την επίσημη πρεμιέρα του δελτίου τους με τη Χούκλη να έχουν έτοιμα αρκετά θέματα για να καταφέρουν να στηρίξουν την καινούργια μορφή του δελτίου τους. Το σίγουρο είναι ότι ο ΑΝΤ1 με «όπλο» τη Χούκλη σκοπεύει να επιτεθεί στα βραδινά δελτία ειδήσεων και να μην συνεχίσει να μένει εκτός παιχνιδιού, όπως έκανε τον τελευταίο χρόνο!

Προς το παρόν όμως, ας δούμε τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων. Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της AGB, έλαβαν:

ALTER (με το Νίκο Χατζηνικολάου): 18% στο γενικό σύνολο και 9,8% στο κοινό «15-44»

ANT1 ( με το Γιάννη Παπαδόπουλο):12,5% στο γενικό σύνολο και 10,5% στο κοινό «15-44»

MEGA (με την Όλγα Τρέμη): 22% στο γενικό σύνολο και 13,5% στο κοινό «15-44»

STAR (με τον Αιμίλιο Λιάτσο): 12,7% στο γενικό σύνολο και 20,7% στο κοινό «15-44»

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε