Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Τι έγινε στη χθεσινή μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Τι έγινε στη χθεσινή μάχη των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών

Ποιοι «παίζουν μπάλα» μόνοι τους αλλά δεν καταφέρνουν να βάλουν… γκολ στην τηλεθέαση

Στην κορυφή της κατάταξης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών βρέθηκε για ακόμα μία μέρα ο Γιώργος Παπαδάκης, αφήνοντας πίσω τους Καμπουράκη –Οικονομέα που απειλήθηκαν όμως, από τον Αυτιά. Αρκετά πιο πίσω βρέθηκαν πάλι τα δίδυμα της ΝΕΤ και του ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα, η σειρά κατάταξης στις πρωινές ενημερωτικές ζώνες την Τρίτη 6 Απριλίου, σύμφωνα με το μέσο όρο τηλεθέασης στο γενικό σύνολο, είναι η εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ (Παπαδάκης-ΑΝΤ1) 22,1 %

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA (Καμπουράκης,Οικονομέας-MEGA) 20,7%

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 19,3%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 8,6%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 5,2%

Αλλαγή υπήρξε στη σειρά κατάταξης των εκπομπών που ξεκινούν νωρίτερα από τις υπόλοιπες. Την κορυφή κατέκτησε ο Αυτιάς ξεπερνώντας κατά πολύ το δίδυμο της ΝΕΤ, Μπιζόγλη-Αρβανίτη που συνήθιζε αυτήν την ώρα να είναι στην κορυφή της κατάταξης. Από την άλλη, το δίδυμο του ΣΚΑΪ ακόμα και όταν «παίζουν μπάλα» μόνο οι τρεις ενημερωτικές εκπομπές, δεν καταφέρνει να κάνει διψήφιο νούμερο τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, οι μέσοι όροι των εκπομπών από τις 6 έως τις 7 το πρωί είναι οι εξής:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ (Αυτιάς-ALTER) 22,3%

ΠΡΩΙΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (Μπιζόγλη,Αρβανίτης- ΝΕΤ) 14,1%

ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ (Λυριτζής, Οικονόμου- ΣΚΑΪ) 8,7%

Παρά την απουσία της Μελέτη η άλλη infotainment εκπομπή της ζώνης, αυτή του ALPHA, αν και παίζει μόνη της μπάλα στο συγκεκριμένο γήπεδο, φαίνεται ότι δεν καταφέρνει να συγκινήσει τους τηλεθεατές και παραμένει σε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, χθες, η εκπομπή ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ (Λάμπρου,Παπαβασιλείου –ALPHA) έκανε 7,4% στο γενικό σύνολο ενώ στο νεανικό κοινό έφτασε το 11,8%.

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε