Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι έγινε στην κόντρα Λαζόπουλου με Eurovision

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Είναι γνωστό ότι η Τρίτη είναι η μέρα της βδομάδας που ανήκει στον ALPHA αφού μεταδίδεται το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» του Λάκη Λαζόπουλου. Προχθές όμως, ήταν ο πρώτος ημιτελικός για το φετινό φεστιβάλ τραγουδιού της Eurovision στον οποίο διαγωνιζόταν η Ελλάδα.

Και μπορεί ο Λούκας Γιώρκας με το Stereo Mike να κατάφεραν να κάνουν την Ευρώπη να προσέξουν το χορό τους και να περάσουν στον τελικό αλλά η μάχη στα εγχώρια μηχανάκια τηλεθέασης ήταν ακόμα σκληρότερη. Ωστόσο, τα κατάφεραν και εδώ μια χαρά παρά το ότι είχαν απέναντί τους το σίφουνα Λαζόπουλο που τα σαρώνει όλα…!

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 11μιση το βράδυ που τα δύο προγράμματα βρέθηκαν απέναντι (αφού στις 10 ξεκίνησε η μετάδοση του φεστιβάλ και στις 11μιση ολοκληρώθηκε το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»), η σατιρική εκπομπή του ALPHA βρέθηκε στην πρώτη θέση της κατάταξης σημειώνοντας 34 μέσο όρο και ο ημιτελικός έκανε 28 μέσο όρο.

Στη συνολική μετάδοσή τους τα δύο προγράμματα σημείωσαν:
-Το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» έκανε 40,5 στο γενικό σύνολο και 38,1 στο δυναμικό κοινό.
-Ο ημιτελικός της Eurovision που προβλήθηκε από τη ΝΕΤ έκανε 33 στο γενικό σύνολο και 38,5 στο δυναμικό κοινό.

Προβλέπεται πάντως ότι ο τελικός του φετινού διαγωνισμού το Σάββατο θα βάλει φωτιά στα μηχανάκια τηλεθέασης. Ελπίζουμε κι ευχόμαστε η ελληνική αποστολή να καταφέρει πάλι να μας κάνει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά. Γιατί είναι αλήθεια, ότι το έχουμε ανάγκη έστω και αν προκύπτει από έναν διαγωνισμό τραγουδιού…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε