Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι έγινε στην κόντρα Θρασκιά με Καμπουράκη – Οικονομέα και Αυτιά

Η είσοδος της «νέας» έφερε ανατροπές στην πρωινή ενημερωτική ζώνη

 Δυναμική είσοδο έκανε η Ράνια Θρασκιά με την εκπομπή «Elatte» στον ΑΝΤ1 αφού κατάφερε να ξεπεράσει τους αντιπάλους της. Βέβαια, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας την… περιέργεια των τηλεθεατών για το comeback της δημοσιογράφου στο τηλεοπτικό τοπίο μετά από απουσία σχεδόν ενός χρόνου.

Ωστόσο η Θρασκιά απέδειξε ότι η «νέα» παρουσία στην πρωινή ενημερωτική ζώνη μπορεί να λάβει μέρος στον ανταγωνισμό και να αφήσει πίσω τους «έμπειρους» αντιπάλους της αφού κατάφερε καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής να διατηρήσει τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Αν μάλιστα, η  δημοσιογράφος ξεπεράσει το στιλ –και την… αίσθηση- της «φιλοξενούμενης» και νιώσει περισσότερο «παρουσιάστρια», το αποτέλεσμα θα είναι πολύ καλύτερο!

Πάντως, μέχρι να ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία από την AGB, αξίζει να δούμε τι μέσους όρους τηλεθέασης στο γενικό σύνολο πληθυσμού έκαναν οι «μονομάχοι» από τις 7 έως τις 10 το πρωί που και οι τρεις εκπομπές βρίσκονται στον αέρα. Η σειρά κατάταξης που προκύπτει είναι η εξής:

«Elatte» (ANT1) με τη Ράνια Θρασκιά: 23.6%

«Κοινωνία ώρα Mega» (MEGA) με τους Καμπουράκη-Οικονομέα: 20,6%

«Καλημέρα» (ALTER) με το Γιώργο Αυτιά: 18.2%

Οι επόμενες ημέρες θα έχουν ενδιαφέρον για να δούμε αν η εκπομπή του ΑΝΤ1 θα καταφέρει να σταθεί έτσι… νικητήρια απέναντι στο σκληρό ανταγωνισμό. Και τα νούμερα τηλεθέασης ενδιαφέρουν και το κανάλι του Αμαρουσίου αφού από τις πτήσεις της εκπομπής στον πίνακα τηλεθεάσεων θα αποφασιστεί και θα συζητηθεί με τη Θρασκιά αλλά και τα υπόλοιπα κανάλια. Ιδιαίτερα όμως, τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί το τι θα γίνει με την εκπομπή του MEGA. Θα αφήσουν οι υπεύθυνοι του καναλιού της Μεσογείων τους Καμπουράκη-Οικονομέα να «χάνουν» από τη νέα ή θα… θυσιαστούν κάποιοι άλλοι, στη μάχη της τηλεθέασης; Τελικά κάθε έξοδος και είσοδος στην τηλεοπτική αρένα δημιουργεί πρόσθετους πονοκεφάλους για τους «μονομάχους» της!  

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε