Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Τι έκαναν χθες τα πρωινάδικά μας

«Σήμερα τα φώτα και οι φωτισμοί…» αλλά σε κάποιους ήρθε… σκοτοδίνη καθώς αντίκρισαν το ραβασάκι της Nielsen.

Κι η καλή μέρα ή… η σκοτοδίνη ξεκινά από το πρωί! Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε χθες στην «εμπόλεμη» πρωινή ψυχαγωγική ζώνη καθώς οι «μονομάχοι» της δεν σταματούν να δίνουν σκληρή μάχη.

Για ακόμα μία μέρα, σύμφωνα με τις τηλεθεάσεις στο γενικό σύνολο, στην κορυφή της κατάταξης βρέθηκε το ζευγάρι του MEGA αφήνοντας αρκετά πίσω τους ανταγωνιστές του. Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδά έφτασαν στο 20,3 ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε το δίδυμο του ΑΝΤ1. Οι Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος έφτασαν στο 12,6 ξεπερνώντας ελάχιστα την Ελένη Μενεγάκη που έφτασε στο 11,9.

Ωστόσο, αν και καθημερινά αναφέρουμε μόνο τις τρεις αυτές εκπομπές, λόγω του ότι είναι όμοιας θεματολογίας ανήκοντας στην… παραδοσιακή κατηγορία των «πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών», μετά από σχόλιά σας (τα οποία λαμβάνουμε πάντα υπόψη μας) αξίζει να αναφέρουμε τα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης που κάνει την ίδια ώρα (δηλαδή από τις 10 έως τη 1) το STAR.

Τα κινούμενα σχέδια λοιπόν που προβάλλει αυτές τις μέρες το κανάλι της Κηφισιάς αλλά και η καθημερινή σειρά «Μαρία, άγγελέ μου» φέρνουν για το STAR μέσο όρο τηλεθέασης 15,6. Έτσι, αποδεικνύεται κι αυτό που αναφέραμε πριν από μέρες, ότι δηλαδή την εορταστική περίοδο υπάρχουν αλλαγές στις τηλεθεάσεις των εκπομπών καθώς δεν διαμορφώνονται από το συνηθισμένο τηλεοπτικό κοινό της ζώνης. Βέβαια, να επισημάνουμε ότι η «Μαρία» δεν είναι καθόλου… αγγελική παρουσία στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς έχει αποδειχτεί ότι καταφέρνει από τις πρώτες μέρες που κατέβηκε στο τηλεοπτικό τοπίο να κάνει… κόλαση τη ζωή των αντιπάλων της, κερδίζοντας υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Χθες μάλιστα στο γενικό σύνολο η σειρά του STAR έφτασε στο 16,6 αφήνοντας πίσω τους Καραμεροχαριτάτους και την «ωραία Ελένη».

Να υπενθυμίσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης που αναφέρουμε είναι οι μέσοι όροι τηλεθέασης στο γενικό σύνολο από τις 10 έως τη 1 και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους και στο γενικό σύνολο αλλά και στο δυναμικό κοινό θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν ανακοινωθούν από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε