Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Τι έκανε ο Φερεντίνος στη Θεσσαλονίκη

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, συνδύασε ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μπορεί το καθημερινό πρόγραμμά του να ήταν πολύ βαρύ αλλά ο παρουσιαστής αποζημιώθηκε με το παραπάνω. Τι ακριβώς εννοούμε;

Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα του Newsit, στις αρχές της βδομάδας που διανύουμε και δη από Δευτέρα έως Τετάρτη, ήταν προγραμματισμένο να γίνουν τα γυρίσματα του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» στη Θεσσαλονίκη. Έτσι κι έγινε…!

Τη Δευτέρα λοιπόν, μετά το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» ο Χρήστος Φερεντίνος… πετάχτηκε αεροπορικώς μέχρι τη συμπρωτεύουσα. Το γύρισμα ήταν μόνο με τον παρουσιαστή και τα διαγωνιζόμενα «ταλέντα» της Θεσσαλονίκης. Ο Χρήστος βγήκε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για να κάνει γύρισμα με κάποια ταλέντα και η υποδοχή του κόσμου ήταν μεγάλη που έβλεπε το συμπαθή παρουσιαστή από κοντά. Και παρά την κούραση ο Φερεντίνος μιλούσε και αστειευόταν με όλους. Μετά λοιπόν από τα γυρίσματα που συνδύασε δουλειά και διασκέδαση στους δρόμους της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Δευτέρας, ο Χρήστος επέστρεψε στην Αθήνα ώστε την επόμενη μέρα να πάει στην πρωινή εκπομπή του στον ΑΝΤ1. Αμέσως μετά το τέλος της εκπομπής, έφυγε ξανά αεροπορικώς για τη Θεσσαλονίκη αλλά αυτή τη φορά για να κάνει γύρισμα με την κριτική επιτροπή, Ευγενία Μανωλίδου, Βαγγέλη Περρή και Χάρη Χριστόπουλο. Το γύρισμα διήρκεσε μέχρι τις τέσσερις το πρωί και στη συνέχεια ο Φερεντίνος επέστρεψε στην Αθήνα για να είναι παρών στο «Πρωινό ΑΝΤ1». Παρά τη δικαιολογημένη όμως, κούραση ο Χρήστος γύρισε πολύ χαρούμενος αφού τα γυρίσματα πήγαν πολύ καλά.

Όλοι όσοι εργάζονται στο talent show του ANT1, ενθουσιάστηκαν με τα γυρίσματα καθώς και η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη με αποτέλεσμα να γεμίσει το «Κέντρο Μακεδονικών Σπουδών» όπου πραγματοποιήθηκαν αλλά και γιατί υπήρχαν πολύ ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» κάνει πρεμιέρα αυτήν την Κυριακή στις 9 το βράδυ από τον ΑΝΤ1 και στο πρώτο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε οντισιόν από την Αθήνα. Κι όπως μάθαμε, το επεισόδιο έχει και πολλά ταλέντα αλλά και πολύ γέλιο!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε