Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι έκανε ο τελικός του «Next Top Model» απέναντι από τη «Ζωή» και το «Νησί»;

Μετά από αρκετούς μήνες γυρίσματος η 17χρονη Σιντορέλα κέρδισε τον τίτλο του «Next Top Model». Τι έκανε όμως το ριάλιτι μοντέλων στη μάχη της τηλεθέασης; Κατάφεραν οι τέσσερις φιναλίστ να κερδίσουν τους τηλεθεατές ή όχι;

Η αλήθεια είναι ότι η αποχώρηση του «Next Top Model» από το τηλεοπτικό τοπίο δεν στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία. Λογικό και αναμενόμενο βέβαια ήταν οι αντίπαλοί του στο MEGA, «Η ζωή της άλλης» και «Το νησί» να κερδίσουν τη μερίδα του λέοντος στις τηλεθεάσεις. Λογικό επίσης είναι το μοντελοριάλιτι να κάνει τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασής του αφού είθισται οι τελικοί των ριάλιτι να κερδίζουν περισσότερους τηλεθεατές. Αυτός που την πλήρωσε είναι ο ALPHA που έπεσε σε πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Συγκεκριμένα λοιπόν από τις 9 έως τις 10 το βράδυ, στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η «Ζωή της άλλης» έκανε μέσο όρο 42,6, το «Next Top Model» σημείωσε 14,3 και η ταινία στον ALPΗΑ έμεινε στο 7,7.

Τη δεύτερη ώρα προβολής του το ριάλιτι μοντέλων ανέβασε τα ποσοστά του φτάνοντας το 17,6 ενώ το «Νησί» έφερε περισσότερους τηλεθεατές για το MEGA αφού έκανε μέσο όρο 44,7. Ελάχιστοι οι τηλεθεατές του ALPHA αφού η ταινία που πρόβαλλε το κανάλι της Κάντζας τη δεύτερη ώρα προβολής της έκανε μέσο όρο 4,7.

Αν κι είναι ακόμα πολύ νωρίς, εντούτοις θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι την επόμενη –τουλάχιστον- σεζόν το «Next Top Model» δεν θα κάνει… πασαρέλα στο τηλεοπτικό τοπίο αφού η φετινή παρουσία του δεν έφερε τα αναμενόμενα ποσοστά τηλεθέασης.

Να σημειώσουμε ότι τα νούμερα τηλεθέασης που δημοσιεύουμε είναι οι μέσοι όροι ανά ώρα και ότι για τους καθαρούς μέσους όρους στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό, θα σας ενημερώσουμε με UPDATE όταν δημοσιοποιηθούν τα επίσημα στοιχεία από τη Nielsen.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε