Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Τι έκανε το X FACTOR στη Νέα Υόρκη

Η κριτική επιτροπή έτοιμη για αναχώρηση...
Τα πολύωρα γυρίσματα και η συνάντηση με το Γιον Βόιτ

Μέχρι τη Νέα Υόρκη θα ταξιδέψουμε απόψε με το X FACTOR όπου τον προηγούμενο μήνα η κριτική επιτροπή ταξίδεψε για να ακούσει τους διαγωνιζόμενους που είχαν δηλώσει συμμετοχή για το talent show του ΑΝΤ1.
 
Να σημειώσουμε μάλιστα ότι εκατοντάδες έλληνες ομογενείς αλλά και αμερικάνοι είχαν δηλώσει συμμετοχή αλλά μπροστά στους Γιώργο Λεβέντη, Κατερίνα Γκαγκάκη, Νίκο Μουρατίδη και Γιώργο Θεοφάνους κατάφεραν να φτάσουν λιγότερα από 300 άτομα αφού οι υπόλοιποι… κόπηκαν στο pro casting από την ομάδα παραγωγής.

 
Πάντως, παρά τη σκληρή δουλειά που είχε να κάνει η κριτική επιτροπή με τα πολύωρα γυρίσματα κατάφερε να περάσει και καλά. Οι έλληνες ομογενείς της Αμερικής «αγκάλιασαν» την κριτική επιτροπή και μάλιστα έκαναν πάρτι προς τιμή τους. Κι όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο.

 
Εκτός όμως από τους διαγωνιζόμενους οι κριτές του X Factor συνάντησαν και το γνωστό ηθοποιό Γιον Βόιτ, πατέρα της Αντζελίνα Τζολί και βέβαια η φωτογραφική μηχανή του Νίκου Μουρατίδη… πήρε φωτιά! Επίσης η Γιάννα Νταρίλη αλλά και ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς ήταν ανάμεσα σε αυτούς που «επισκέφτηκαν» τους κριτές, αφού και οι δύο τους μένουν και εργάζονται στην Αμερική.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι είναι η πρώτη φορά που ολόκληρη η κριτική επιτροπή ενός ελληνικού talent show ταξιδεύει μέχρι την Αμερική και κάνει οντισιόν για τους εκεί υποψήφιους. Η μεγάλη συμμετοχή και όσα έγιναν στη Νέα Υόρκη να δείτε ότι θα γίνει… must για τα ελληνικά talent show από δω και στο εξής!
Δεν είναι τυχαίο που η κριτική επιτροπή του X FACTOR επέλεξε αρκετούς για να έρθουν στην Ελλάδα για την επόμενη φάση. Αλλά μην προδώσουμε περισσότερα αφού θα τα παρακολουθήσετε στο αποψινή επεισόδιο…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε