Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Τι εκπλήξεις ετοιμάζει το “Made in Star” για την Δευτέρα;

Η Νικολέττα Ράλλη κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 13:45, στην «εμπόλεμη» τηλεοπτική ζώνη του μεσημεριού…

Μαζί της μία παρέα με νεανική διάθεση που ετοιμάζει πολλά. Ήδη από την πρεμιέρα της εκπομπής θα πάρουμε μία γεύση!

Τι θα δούμε;

– Ο τραγουδιστής και πρώην μπασκετμπολίστας, Χρήστος Χολίδης κάνει ποδήλατο μαζί με την Νικολέτα Ράλλη και να τα λένε στην παραλιακή του Φαλήρου.

– Η ολυμπιονίκης στίβου, Κατερίνα Θάνου μιλάει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια, που εκείνη μόνο γνωρίζει πόσο της στοίχισε, και τελικά για την αθώωσή της από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

– Ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος εξ ονόματος του ολυμπιονίκη στίβου Κώστα Κεντέρη, που λείπει στο εξωτερικό, διηγείται πως βίωσε «το παιδί του ανέμου» από τη Μυτιλήνη όλη αυτή την περιπέτεια και την ιστορία μέλους της οικογένειάς του, που αρρώστησε εξαιτίας αυτής της δυσάρεστης υπόθεσης.

– Άσπα Τσίνα, το κακό κορίτσι των ριάλιτι (Fame Story 1 – 2002). Το «Made in Star» τη συναντά μετά από 10 χρόνια σχεδόν από το επεισόδιο, που είχε με την τραγουδίστρια Κατερίνα Κούκα. Τώρα είναι εγκατεστημένη στην περιφέρεια, παντρεμένη και με παιδάκι, ήρεμη και ευτυχισμένη, συνεχίζει το παραμύθι της ζωής της.

– Νέοι μιλούν για τις καταλήψεις στα ΑΕΙ και αφηγούνται με χιούμορ πως περνούν τις ώρες τους ως καταληψίες…

– Ο Αλέξανδρος Παρθένης μαγειρεύει και αναφέρεται στις πρώην γυναίκες της ζωής του.

– Πολλά βίντεο, που δίνουν αφορμή για «κοινωνικά σχόλια».

– Ο διαγωνισμός, που αρχίζει κάθε Δευτέρα και ολοκληρώνεται την Παρασκευή. Κάθε μέλος της παρέας αναλαμβάνει μια αποστολή, που την τελευταία μέρα της εβδομάδας πρέπει να την έχει ολοκληρώσει και παρουσιάσει.

– Ο Νάσος Γουμενίδης δίνει ρεσιτάλ στην ειδικότητά του, αποκαλύψεις… αποκαλύψεις… αποκαλύψεις… και μάλιστα αποκλειστικές.

Και η Νικολέττα χαμογελάει διαρκώς ενώ διακριτικά χτυπάει ξύλο κάτω από το τραπέζι.

Εμείς να τους ευχηθούμε “Καλή Αρχή!”

Δείτε φωτογραφίες από την χθεσινή τους πρόβα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε