Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι… ΕΝΦΙΑ; Εδώ πληρώνουμε τη ΝΕΡΙΤ!

Τι… ΕΝΦΙΑ; Εδώ πληρώνουμε τη ΝΕΡΙΤ!

Φαντάζομαι ότι κάθε φορά που ανοίγετε το λογαριασμό της ΔΕΗ νιώθετε να σας διαπερνά ρεύμα! Μπορεί το χαράτσι για τα ακίνητα να… μεταμορφώθηκε σε ΕΝΦΙΑ, αλλά ο λογαριασμός συνεχίζει να προκαλεί… σοκ και δέος! Βέβαια, αν προσέξετε, θα δείτε ότι μεγάλο μέρος αυτού είναι για τον εκάστοτε δήμο και για τη ΝΕΡΙΤ.

 Το ανταποδοτικό τέλος-χαράτσι έχει μπει για τα καλά στους λογαριασμούς, μετά τη σύντομη παύση του, την οποία είχε περιχαρής ανακοινώσει ως… θετικό αποτέλεσμα από το λουκέτο στην ΕΡΤ, ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Η κυβέρνηση λοιπόν δημιούργησε τη ΝΕΡΙΤ και το χαράτσι μπήκε ξανά στους λογαριασμούς, ενώ όπως φαίνεται ελάχιστοι είναι αυτοί που μπαίνουν στη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Και γιατί να μπουν, αφού παρά τις εξαγγελίες και τους διαγωνισμούς «διαφάνειας», τελικά το πρόγραμμά της δεν παρουσιάζει κανένα ενδιαφέρον.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες ανακοινώσεις έπρεπε εδώ και καιρό να είχε αποφασιστεί ποιες εκπομπές θα στελεχώσουν το πρόγραμμά της για την καινούργια σεζόν. Με όλες αυτές τις συνεχείς αποχωρήσεις όμως, φαίνεται -τουλάχιστον επίσημα!- ότι δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις. Βέβαια κάποιοι ισχυρίζονται ότι στο παρασκήνιο «αυτοί που πρέπει να πάρουν έγκριση, την έχουν πάρει»!

Η κρατική τηλεόραση λοιπόν που απέρριψε πρόταση εταιρείας παραγωγής για εκπομπή με παρουσιάστρια την Έλενα Ακρίτα συνεχίζει να εισπράττει το χαράτσι από τους πολίτες, αλλά χωρίς πρόγραμμα και προγραμματισμό. Μπορεί λοιπόν να παραπονιόμαστε για τον ΕΝΦΙΑ σε μη ηλεκτροδοτούμενα διαμερίσματα, αλλά παράλληλα πληρώνουμε χαράτσι για μία κρατική τηλεόραση χωρίς πρόγραμμα!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε