Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος;

Τι ετοιμάζει ο Δημήτρης Σταυρόπουλος;

Μετά από 15 χρόνια συνεργασίας με τον Δημήτρη Βερύκιο ως «Αντίθετοι» στον «ALPHA Radio», ο Δημήτρης Σταυρόπουλος στις αρχές Μαρτίου αποχώρησε από το ραδιοφωνικό σταθμό, διαφωνώντας με τα σχόλια που είχε κάνει ο συνεργάτης του για το συγγραφέα και μεταφραστή Αύγουστο Κορτώ.

Όλον αυτόν τον καιρό ο γνωστός δημοσιογράφος αποφεύγει να μιλήσει για το συγκεκριμένο θέμα και όπως αποδεικνύεται αποφάσισε να γυρίσει σελίδα και να ασχοληθεί με τον τόπο που λατρεύει. Όπως είχε αναφέρει πολλές φορές μέσα από τη ραδιοφωνική εκπομπή του, αγαπά ιδιαίτερα την Άνδρο, τον τόπο καταγωγής της μητέρας του και βρισκόταν εκεί με κάθε ευκαιρία που του δινόταν. Τώρα όμως, σκοπεύει όχι μόνο να ξεκουράζεται στο κυκλαδίτικο νησί, αλλά να αγωνιστεί κιόλας για αυτό, αφού στις δημοτικές εκλογές θα κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Μαθαίνοντας λοιπόν ότι σκοπεύει να ασχοληθεί ενεργά στο Δήμο της Άνδρου, επικοινώνησα χθες μαζί του και μου είπε πως «Η καταγωγή μου από την πλευρά της μητέρας μου είναι από την Άνδρο. Παλαιά ναυτική οικογένεια με δυο καπετάνιους, τον παππού μου και το θειο μου. Το οικογενειακό σπίτι ήταν στη Χώρα, εκεί που βρίσκεται τώρα το μνημείο του «Αφανή Ναύτη».

Μαζί με όλα τα υπόλοιπα -όλα της μεγάλης δυναστείας των Εμπειρίκων, απ’ όπου κρατάει το σόι μου, κάηκε στο μεγάλο βομβαρδισμό των γερμανών το 1943. Την Άνδρο την ξέρω πέτρα πέτρα, χωριό χωριό, παραλία παραλία. Την θεωρώ πατρίδα μου και γνωρίζω τις ομορφιές, αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Η φωνή της για χρόνια δεν φτάνει στην Αθήνα, αφού στερείται παντελώς επικοινωνιακής πολιτικής. Στόχος μου λοιπόν είναι να βοηθήσω σε αυτό.

Σχεδιάζουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ενημέρωσης για τα θέματα που απαιτούν άμεση λύση, τις δυνατότητες για μεγαλύτερη τουριστική ανάπτυξη και τις προοπτικές που ανοίγονται με τη δημιουργία ραδιοφωνικού σταθμού, μικρών επιχειρήσεων για νέους, αγροτουρισμού, ναυτικής Ακαδημίας και ένα σωρό άλλες δράσεις. Είναι ένα ωραίο και ρομαντικό στοίχημα που θέλω να το κερδίσω.

Η Άνδρος είναι αρχοντονήσι και έχει δυνατότητες να εξελιχθεί σε κορυφαίο πολιτιστικό και τουριστικό παράγοντα σε ολόκληρο το Αιγαίο. Κατεβαίνω λοιπόν ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου ιατρού Θεοδόση Σουσούδη, με την επιθυμία να προσφέρω στους τομείς που γνωρίζω, (επικοινωνία – ενημέρωση) ό,τι καλύτερο για το νησί μου».

Την Κυριακή 18 Μαΐου λοιπόν ο Δημήτρης Σταυρόπουλος θα διεκδικήσει τις ψήφους των κατοίκων της Άνδρου με σκοπό να βοηθήσει τον τόπο που αγαπά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι οριστικό: ο Δημήτρης Σταυρόπουλος αποχώρησε από τον ALPHA

Ο Δ. Σταυρόπουλος “εγκαταλείπει” τον Βερύκιο;

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε