Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Τι ετοιμάζει ο Τάκης Σούκας

Τι ετοιμάζει ο Τάκης Σούκας

Τραγούδια του έχουμε αγαπήσει και τραγουδήσει όλοι. «Υποκρίνεσαι», «Τελειώσαμε», «Στην οδό της τρέλας», «Ο λαός τραγούδι θέλει», «Όλοι οι δρόμοι είσαι εσύ», «Μια ζωή μέσα στους δρόμους», «Με λες αγάπη», «Έρωτά μου αγιάτρευτε», «Ανοίχτε τα τρελάδικα», «Αν μ’ αγαπούσες λίγο», «Άκου βρε φίλε» «Δεν φταις εσύ», είναι μερικοί από τους εκατοντάδες τίτλους τραγουδιών που φέρουν την υπογραφή του συνθέτη Τάκη Σούκα.

Ο σπουδαίος λαϊκός συνθέτης και ιδιαίτερα σεμνός άνθρωπος, αυτή την περίοδο ετοιμάζεται για τη μουσική παράσταση που θα ανέβει στο θέατρο «Χυτήριο» τα 4 Σάββατα του Ιουνίου. Στην παράσταση με τίτλο «Αν μ’ αγαπούσες λίγο» η Έφη Οικονομάκη θα ερμηνεύσει σε ενορχήστρωση του Γιάννη Μιχαήλ, πολλές διαχρονικές λαϊκές επιτυχίες, ή, για να ακριβολογώ «διαμάντια» της λαϊκής μας μουσικής που είναι πολλών.. καρατίων έρωτα!

Μέσα από αυτή τη συνεργασία τους όμως, ο συνθέτης και η ερμηνεύτρια αποφάσισαν να συνεργαστούν και δισκογραφικά. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα έπεσαν οι υπογραφές επισημοποιώντας την, μέσα από τη δισκογραφική εταιρεία του Μίλτου Καρατζά.

Όπως έμαθα, στο δίσκο αυτό ο Τάκης Σούκας θα δώσει στην Έφη Οικονομάκη 7 καινούργια τραγούδια, αλλά και 4 παλαιότερες επιτυχίες του, η μία εκ των οποίων θα είναι το «Αν μ’ αγαπούσες λίγο» που θα είναι και ο τίτλος του δίσκου. Το τραγούδι αυτό μάλιστα θα… πειραχτεί σε μία πολύ ιδιαίτερη επανεκτέλεση, αλλά με το σεβασμό που διαθέτει η ερμηνεύτρια και πρέπει να «αγγίζεις» τέτοια «διαμάντια». Αυτές τις μέρες λοιπόν, εκτός από την προετοιμασία της παράστασης, ο Τάκης Σούκας με την Έφη Οικονομάκη είναι και στο στούντιο ηχογράφησης και με την αγάπη που έχουν και οι δύο στο λαϊκό τραγούδι, είναι σίγουρο ότι σε λίγους μήνες θα απολαύσουμε τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι ετοιμάζουν Μπέζος με Τσαλίκη

Ξέσπασε σε κλάματα η Τζέσυ Παπουτσή: «Ήρθε μια άγνωστη κυρία στο θέατρο και μου έδωσε…»

Ερωτευμένοι στο θέατρο! Δες ποια ζευγάρια βρέθηκαν στην πρεμιέρα της Priscilla

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε