Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για την κάλυψη των εκλογών

Τι έχουν ετοιμάσει τα κανάλια για την κάλυψη των εκλογών

Μετά από πυρετώδεις προετοιμασίες τα επιτελεία των τηλεοπτικών σταθμών αύριο, ετοιμάζονται να καλύψουν τις εθνικές εκλογές. Στόχος, η έγκυρη ενημέρωση των τηλεθεατών και βέβαια να κερδίσουν τη μάχη της τηλεθέασης. Δείτε λοιπόν τι… θα δείτε στην TV ανήμερα των εκλογών. Όσο για το ποιο κανάλι θα κερδίσει τη μάχη των μετρήσεων, θα το μάθουμε την επόμενη μέρα…

MEGA

Η ενημέρωση ξεκινάει στις 07.00 με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και τον Μανώλη Αναγνωστάκη, στην εκπομπή “MEGA Σαββατοκύριακο”.

Δίνουν τις πρώτες πληροφορίες για τους ψηφοφόρους που πηγαίνουν στα εκλογικά κέντρα ενώ με καλεσμένους στο στούντιο συζητούν για την επόμενη μέρα των εκλογών.

Ακολουθούν στις 10.00 οι Γιώργος Οικονομέας και Δημήτρης Καμπουράκης στην έκτακτη εκπομπή “MEGA Εκλογές 2012 – ώρα της κάλπης” με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ από τα γραφεία των κομμάτων αλλά και συζητήσεις στο στούντιο.

Στις 14.00 στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων με τον Σωτήρη Δανέζη βλέπουμε αναλυτικά τις τελευταίες ειδήσεις για την ψηφοφορία.

Στις 18.15 αρχίζει η μεγάλη τηλεοπτική εκλογική βραδιά στο MEGA με την εκπομπή “MEGA Εκλογές 2012 – Η ώρα της κάλπης” με την Όλγα Τρέμη συντονίστρια. Μαζί με τον Γιάννη Πρετεντέρη και τον Παύλο Τσίμα, θα μεταδίδουν, λεπτό προς λεπτό, τη ροή των αποτελεσμάτων ενώ θα συζητούν με προσωπικότητες από το χώρο της πολιτικής αλλά και της δημόσιας ζωής, για τη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης.

Στις 19.00 ο εκλογολόγος και ειδικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα παρουσιάσει την πρόβλεψη των αποτελεσμάτων με την ασφαλή μέθοδο των exit polls.

 Στο στούντιο θα βρίσκεται και ο πρόεδρος της GPO Τάκης Θεοδωρικάκος. Μαζί θα σχολιάσουν την πρόβλεψη και θα δώσουν την πρώτη εικόνα εν αναμονή των τελικών αποτελεσμάτων

ΑΝΤΕΝΝΑ

Η ενημέρωση των τηλεθεατών αρχίζει στις 07:00 με “ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 ΕΚΛΟΓΕΣ 2012” , με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν ζωντανές συνδέσεις από μεγάλες πόλεις και εκλογικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα και θα ενημερώνονται για όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν πριν πάνε στις κάλπες.

Στις 18:00 η Μαρία Χούκλη, παίρνει τη σκυτάλη της ενημέρωσης με τη μαραθώνια εκπομπή “Εκλογές 2012, οι Έλληνες αποφασίζουν”.

Μαζί της ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατής Λιαρέλης και σύσσωμο το δημοσιογραφικό επιτελείο του σταθμού. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ροής των αποτελεσμάτων, στο στούντιο του ΑΝΤ1 θα βρίσκονται εκπρόσωποι όλων των κομμάτων, κορυφαίοι παράγοντες της δημόσιας ζωής και προσωπικότητες των γραμμάτων, που θα σχολιάζουν και θα αναλύουν τα αποτελέσματα, όπως αυτά θα διαμορφώνονται.

Αμέσως μόλις κλείσουν οι κάλπες, θα ακολουθήσει η εντυπωσιακή απεικόνιση των Exit Poll της METRON ANALYSIS. 

Τα αποτελέσματα θα αναλύσει ο Στράτος Φαναράς.

ΣΚΑΪ

Από τις 6 το πρωί ο Γιώργος Αυτιάς παρακολουθεί την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας.

Στις 10 τη σκυτάλη παραλαμβάνουν ο Σπύρος Μάλλης και η Λίδα Μπόλα με συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα και τη ψηφοφορία σε όλη την Ελλάδα.

Από τις 12.30 έως τις 15.30 ο Βασίλης Λυριτζής και ο Δημήτρης Οικονόμου συνεχίζουν τον εκλογικό μαραθώνιο. Μαζί τους η Εύα Αντωνοπούλου.

Αμέσως μετά η Πόπη Τσαπανίδου με τους προσκεκλημένους της κάνουν την πρώτη αποτίμηση της ημέρας.

Στις 18.30 αρχίζει η εκλογική βραδιά με τη Σία Κοσιώνη και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Στο στούντιο ο εκλογικός αναλυτής Γιάννης Μαυρής θα δώσει και πάλι όπως το 2009 τα πρώτα έγκυρα αποτελέσματα των Βουλευτικών εκλογών ενώ θα γίνονται ζωντανές συνδέσεις με όλη την Ελλάδα και ρεπορτάζ από τα επιτελεία των κομμάτων.

Στο στούντιο σχολιάζουν: Αλέξης Παπαχελάς, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Δείτε ακόμα, τι θα… δείτε σε Alpha, NET και Star

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε