Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Τι γίνεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον ΑΝΤ1;

Είναι από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του τηλεοπτικού –και όχι μόνο- τοπίου. Αναμφισβήτητα οι μετοχές της Ζέτα Μακρυπούλια στο τηλεοπτικό –το ξαναλέμε: κι όχι μόνο- τοπίο είναι πολύ ανεβασμένες.

Εκτός όμως, από την παρουσίαση του «Dancing with the stars» από πέρυσι περιμένουμε να δούμε την ηθοποιό και σε μία σειρά που έχει ο ΑΝΤ1 με τον τίτλο «Φέρσου σαν άντρας». Εντούτοις, στην παρουσίαση του φετινού προγράμματος του σταθμού του Αμαρουσίου ουδείς αναφέρθηκε σε αυτήν τη σειρά. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες ακούγεται πολύ έντονα ότι τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να παγώσουν τη σειρά λόγω των δύσκολων οικονομικών συνθηκών που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο. Ωστόσο η αλήθεια είναι λίγο διαφορετική…!

 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit τα στελέχη του ΑΝΤ1 δεν έχουν βγάλει εκτός προγραμματισμού τους τη σειρά «Φέρσου σαν άντρας» αλλά περιμένουν να βρουν τον κατάλληλο χρόνο για να την πραγματοποιήσουν. Μάλιστα, όπως φαίνεται τα πάντα είναι στο χέρι της Ζέτας καθώς ο ΑΝΤ1 θέλει να βγάλει τη σειρά αλλά το πρόβλημα είναι στις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις της ηθοποιού που εξαιτίας τους δεν μπορεί να ξεκινήσει καθημερινά γυρίσματα.

Ωστόσο, να τονίσουμε ότι και οι δύο πλευρές είναι θετικές και θέλουν να κάνουν την εν λόγω σειρά. Και μπορεί προς το παρόν να μην είναι κατάλληλη περίοδος για καινούργιες σειρές αλλά ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ στη Ζέτα και θέλει εκτός από παρουσιάστρια του talent show του να την έχει στο δυναμικό του και ως ηθοποιό. Βέβαια επειδή ο καιρός περνά, όπως φαίνεται δεν πρόκειται να ξεκινήσουν σύντομα γυρίσματα για τη σειρά και μάλλον αυτή θα πάει για την επόμενη σεζόν. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι η πραγματοποίησή της είναι στα σχέδια και στις επιθυμίες των στελεχών του ΑΝΤ1.

 

 

Γρηγόρης Μελάς 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε