Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι γίνεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Τι γίνεται με τη Ζέτα Μακρυπούλια;

Είναι από τα πιο λαμπερά πρόσωπα του τηλεοπτικού τοπίου. Ωστόσο, πέρυσι, με την αναβολή του «Dancing with the stars», η Ζέτα Μακρυπούλια απουσίασε, ενώ μάλιστα είχαν φουντώσει οι φήμες ότι δεν θα ήταν αυτή η παρουσιάστρια του talent show, αφού δεν τα βρήκε με τον ΑΝΤ1.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η παρουσιάστρια –ηθοποιός και το κανάλι του Αμαρουσίου είχαν συμφωνήσει σε όλα, ακόμα και στα οικονομικό μέρος της συνεργασίας τους και αυτή θα ήταν η παρουσιάστρια του «Dancing». Τι γίνεται όμως, τώρα με το talent show και τι θα κάνει η Ζέτα;

Στόχος των στελεχών του σταθμού είναι το «Dancing» να βγει στον αέρα στην αρχή της φετινής σεζόν, δηλαδή μέσα στο Νοέμβριο. Τις επόμενες δέκα ημέρες μάλιστα έχει προγραμματιστεί σύσκεψη στον ΑΝΤ1 για να ληφθούν οι αποφάσεις για το πρόγραμμα του Οκτωβρίου αλλά και οι τελικές αποφάσεις για την ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1» αλλά και το «Dancing». Βλέπετε, όλα αυτά, έχουν άμεση σχέση μεταξύ τους και ενώ παλαιότερα οι αποφάσεις θα είχαν ληφθεί από καιρό, τα στελέχη του σταθμού καθυστερούσαν προκειμένου να δουν πώς κινείται η διαφημιστική αγορά, τι έχουν στα χέρια τους και τι μπορούν να διαθέσουν. Βέβαια, στο Μαρούσι γνωρίζουν καλά ότι αν θέλουν να έχουν ένα δυνατό πρόγραμμα στο prime time τους για την αρχή της σεζόν, τότε πρέπει να βγάλουν στον αέρα το talent show που είναι σίγουρο ότι μέσα στην τηλεοπτική… ξηρασία, θα σημειώσει ακόμα πιο υψηλά νούμερα τηλεθέασης από αυτά που σημείωνε. Άλλωστε, στο Μαρούσι λαμβάνουν πολύ σοβαρά υπόψη τους ότι οι «απέναντι» και κυρίως το MEGA, σκοπεύει να ξεκινήσει τις σειρές του στο prime time τέλη Δεκέμβρη (για να μην πούμε τέλη Γενάρη), οπότε είναι ευκαιρία στο έως τότε διάστημα να βγάλουν στον αέρα το «Dancing» που θα ωφελήσει και την ψυχαγωγική ζώνη του «Πρωινού Αντ1» (αν το βγάλουν), αλλά και το FThis TV» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, που όπως αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο, σκέφτονται να συνεχίσει όλη την επόμενη σεζόν.

Έτσι λοιπόν το επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζουμε τι πρόκειται να γίνει με το «Dancing with the stars», αλλά και τη Ζέτα Μακρυπούλια, καθώς αμέσως μετά τις αποφάσεις του σταθμού θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την παρουσιάστρια, για να συζητήσουν με βάσει τα νέα δεδομένα. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και το Νοέμβριο η Ζέτα να μας καλωσορίσει στο πλατό του «Dancing with the stars», για να περάσουν καλά κι οι τηλεθεατές που έχουν αποδείξει ότι περνούν καλά με το talent show.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε