Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι γίνεται με την ενημέρωση στη ΝΕΤ;

Τι γίνεται με την ενημέρωση στη ΝΕΤ;

Με γοργούς ρυθμούς προσπαθούν στην ΕΡΤ να ετοιμάσουν το καινούργιο τους πρόγραμμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της κρατικής τηλεόρασης, αναλαμβάνοντας μόλις πριν από λίγο καιρό τα καθήκοντά του, προσπαθεί να ρυθμίσει όλες τις εκκρεμότητες ώστε το καινούργιο πρόγραμμα να βγει σύντομα στον αέρα. Στόχος τους, όπως έχουμε αναφέρει και παλαιότερα, είναι η ΝΕΤ να βγάζει live πρόγραμμα με ενημερωτικές αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές, καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Ωστόσο, ένα από τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, είναι ότι για το σχέδιό τους αυτό, δεν επαρκεί το δυναμικό του σταθμού, με αποτέλεσμα πολλοί δημοσιογράφοι, σκηνοθέτες, παραγωγοί και τεχνικοί να έχουν γίνει… χίλια κομμάτια για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις.

Αν και λοιπόν, σκοπός των υπευθύνων της ΕΡΤ ήταν από σήμερα να ξεκινήσουν να μεταδίδονται οι καινούργιες ενημερωτικές εκπομπές της ΝΕΤ, εντούτοις δόθηκε μία βδομάδα παράταση, ώστε να ετοιμαστούν όσο γίνεται καλύτερα. Από σήμερα λοιπόν, το πρωί και μέχρι την Παρασκευή, το πρωινό πρόγραμμα της ΝΕΤ, με τίτλο «Πρωινή Ενημέρωση», έχει ως εξής:

Από τις 06.00 το πρωί, στον αέρα θα είναι ο Κώστας Αρβανίτης και η Μαριλένα Κατσίμη, που στις 08.00 θα παραδίδουν σκυτάλη στο Φάνη Παπαθανασίου και τον Γιάννη Τρουπή, ενώ από τις 10.00 έως και τις 12.00, για ό,τι συμβαίνει στην ενημέρωση θα συνεχίσει να μας ενημερώνει ο Φάνης Παπαθανασίου έχοντας μαζί του τη Λίνα Κλείτου.

Από την επόμενη Δευτέρα όμως, εκτός απροόπτου, θα κάνει πρεμιέρα η επίσημη πρωινή ενημερωτική ζώνη της ΝΕΤ, που όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα κείμενα στο Newsit, το καθημερινό πρόγραμμα θα ξεκινά στις 6 το πρωί, με τον Κώστα Αρβανίτη και τη Μαριλένα Κατσίμη που θα παραδίδουν σκυτάλη στο Γιώργο Κουβαρά και τη Μάριον Μιχελιδάκη κι οι οποίοι θα παραμένουν on air για το επόμενο δίωρο. Στη συνέχεια, από τις 10 έως τις 12, θα βγαίνει ξανά στον αέρα το «Συμβαίνει τώρα» με παρουσιαστές τώρα το Βασίλη Μπεσκένη και την Ανθή Σαλαγκούδη.

Έτσι λοιπόν, οι ενημερωτικές εκπομπές που βγαίνουν τώρα στη ΝΕΤ με τίτλο «Ενημέρωση στη ΝΕΤ» θα λήξει αυτή τη βδομάδα ώστε την επόμενη να πιάσουν δουλειά αυτοί που καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι στον αέρα όλη την καινούργια σεζόν. Αν και όπως ακούγεται, στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθούν κάποιες αλλαγές, τον καινούργιο χρόνο. Ίδωμεν…

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε