Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Τι γίνεται με την καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα

Πρόκειται για έναν από τους καλύτερους σεναριογράφους –κι όχι μόνο!- αφού οι σειρές που υπογράφει σημειώνουν υψηλές τηλεθεάσεις.

Μετά την τελευταία τηλεοπτική του παρουσία, το «Κόκκινο δωμάτιο» στο MEGA, ο Αλέξανδρος Ρήγας έχει γράψει μία καινούργια σειρά με τον –προσωρινό;- τίτλο «Το αμάρτημα της μητρός μου» και μάλιστα βρίσκεται σε συνεννοήσεις με τον ΑΝΤ1 από το καλοκαίρι ώστε η σειρά να κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μισό της φετινής σεζόν. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες ότι η σειρά πάγωσε.

Σύμφωνα όμως, με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, όλα βρίσκονται σε καλό δρόμο. Αντίθετα λοιπόν με τις φήμες οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 έχουν λάβει τα σενάρια των πρώτων επεισοδίων από τον Αλέξανδρο Ρήγα και μάλιστα είναι πάρα πολύ ικανοποιημένοι από αυτά. Στα σχέδιά τους λοιπόν είναι η σειρά να ξεκινήσει γυρίσματα ώστε να αρχίσει να προβάλλεται από το Φεβρουάριο του 2012. Το μόνο… αγκάθι είναι το αν στη σειρά θα πρωταγωνιστήσει η Ελένη Ράντου. Η δημοφιλής ηθοποιός είχε μιλήσει με στελέχη του καναλιού αλλά είχε πει πως δεν μπορούσε να αναλάβει καμία δέσμευση και να αποφασίσει οτιδήποτε προτού ξεκινήσει τις παραστάσεις στη θεατρική παράσταση. Τώρα που όμως, η παράσταση έχει ξεκινήσει αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντησή της με τα στελέχη του ΑΝΤ1 ώστε να αποφασιστεί αν θα λάβει μέρος στη σειρά ή όχι. Και βέβαια, ελπίζουμε ότι η απάντήση της θα είναι θετική αφού η Ράντου είναι από τις πολύ καλές ηθοποιούς που έχει φανατικούς θαυμαστές. Πάντως, μέσα στο μήνα θα οριστικοποιηθούν όλοι οι συντελεστές αφού είναι προγραμματισμένο τα γυρίσματα να ξεκινήσουν μέσα στο Δεκέμβριο. Ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά και ότι η καινούργια σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα θα κάνει πρεμιέρα το Φλεβάρη στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε