Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Τι γίνεται με τις καταγγελίες για το «Dancing with the stars»

Τι γίνεται με τις καταγγελίες για το «Dancing with the stars»

 Όλη η αλήθεια για τις «μονομαχίες» στο talent show

Μπορεί το «Dancing with the stars» να ολοκληρώθηκε και στον ΑΝΤ1 να συζητούν ήδη για το δεύτερο κύκλο του αλλά ορισμένοι από τους συμμετέχοντες έχουν εκφράσει παράπονα, ρίχνοντας… καρφιά για τα αποτελέσματα.

Μετά από την Ευγενία Μανωλίδου που σε live είχε πει πως «καθόμασταν με την οικογένειά μου και συζητούσαμε γιατί θα φύγω ή γιατί θα μείνω» ρίχνοντας… καρφιά –όπως δίκαια ερμήνευσαν κάποιοι- ότι το αποτέλεσμα ήταν προαποφασισμένο, ήρθε η Ματθίλδη Μαγγίρα. Η ηθοποιός είπε πως «το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ζητήσω να δω την ψηφοφορία. Για λόγους τυπικούς οφείλω να το κάνω». Τέλος, η Πηγή Δεβετζή δήλωσε πως ζήτησε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που είχε σαν αποτέλεσμα να αποχωρήσει, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν της τα δίνουν.

Στο σημείο αυτό πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ορισμένα πράγματα σχετικά με τις ψηφοφορίες στα talent shows προς γνώση και… συμμόρφωση όλων των παραπονεμένων.

Κανένα talent show σε όλον τον κόσμο που σέβεται και… φοβάται τους διαγωνιζόμενους δεν μπορεί να αλλοιώσει τα αποτελέσματα! Κι αυτό γιατί τα στοιχεία της ψηφοφορίας είναι μεν μυστικά αλλά δίνονται δε, σε όλους τους συμμετέχοντες όταν αυτά ζητηθούν. Μάλιστα, σε κάποιες χώρες δίνονται ακόμα και σε όσους «μη συμμετέχοντες» ζητηθούν! Κι αυτό γίνεται γιατί σε όλα τα talent shows –που υπάρχουν ψηφοφορίες και μάλιστα επί αντιτίμου- πρέπει να υπάρχει διαφάνεια.

Συνεπώς θεωρείται σίγουρο ότι τα αποτελέσματα που ανακοίνωνε η Ζέτα Μακρυπούλια στο «Dancing with the stars» ήταν τα σωστά και καθ’ όλα νόμιμα!

Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι το concept του «Dancing with the stars» ανήκει στο BBC, κάτι που διασφαλίζει ακόμα περισσότερο την εγκυρότητά του, καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, υπάρχει όρος ότι τα κανάλια ανά τον κόσμο που έχουν πάρει τα δικαιώματα οφείλουν να ενημερώνουν το BBC για τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και την πορεία του talent show.

Και για να μην αφήνουμε κανένα κενό σημείο, αξίζει να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τις ίδιες πάντα έγκυρες πληροφορίες, η διαφορά της Έρρικας Πρεζεράκου με τη Ματθίλδη Μαγγίρα ήταν αρκετά μεγάλη. Μάλιστα η Έρρικα απέσπασε τις τριπλάσιες ψήφους από τη Ματθίλδη. Επίσης, η Μανωλίδου αποχώρησε γιατί η Μαγγίρα είχε 350 ψήφους περισσότερες και η Πηγή Δεβετζή έχασε με 200 περίπου ψήφους διαφορά από την Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη. 

Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων, τα προαναφερόμενα νούμερα δεν είναι συγκρινόμενα μεταξύ τους καθότι δεν ψήφιζαν οι ίδιοι κάθε φορά. Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες οι περισσότερες συμμετοχές στις ψηφοφορίες ήταν στον τελικό και στη μονομαχία Μαγγίρα με Μανωλίδου!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε