Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τι γίνεται με το Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1;

Τι γίνεται με το Γιώργο Παπαδάκη και τον ΑΝΤ1;

Πρόκειται για ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του τηλεοπτικού τοπίου. Για περισσότερο από είκοσι χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης πρωταγωνιστεί στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, ενώ αν κι έχει αλλάξει πολλούς… αντιπάλους, καταφέρνει να τερματίζει πρώτος στην κούρσα της τηλεθέασης.

Χθες το πρωί, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» αποκάλυψε πως το συμβόλαιό του με τον ΑΝΤ1 λήγει μέσα στον Ιούνιο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χηρεύει η θέση μου».

Όπως είναι λογικό, η δήλωσή του αυτή προκάλεσε πλήθος δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για θρίλερ γύρω από τις σχέσεις του καταξιωμένου δημοσιογράφου και του σταθμού του Αμαρουσίου.

Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τα στελέχη του ΑΝΤ1 να μην γνωρίζουν τι θα κάνουν την επόμενη σεζόν με την πρωινή ζώνη. Κάτι που είναι αλήθεια αφού οι δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν και στο τηλεοπτικό τοπίο και η συνεχής μείωση της διαφημιστικής πίττας έκαναν και το κανάλι του Αμαρουσίου να σκέφτεται τη διακοπή live προγράμματος στην πρωινή ζώνη, ακολουθώντας τον ίδιο δρόμο με τον ALPHA και το STAR.

Ωστόσο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, αυτό που ενδιέφερε πάντα τα στελέχη του ΑΝΤ1, είναι να μην χάσουν από τα χέρια τους –και τη συχνότητά τους!- το Γιώργο Παπαδάκη. Ένα από τα σενάρια λοιπόν που σκέφτονταν ήταν η ενημερωτική εκπομπή που σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης να συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα από τις 7μιση έως τις 11 κάθε πρωί και στη συνέχεια να πρόβαλλαν κάποιες σειρές. Η αλλαγή όμως, στα σχέδια των αντιπάλων τους, δηλαδή του MEGA, αλλάζει και τα δικά τους σχέδια… σώζοντας πρόσωπα κι εκπομπές.

Σύμφωνα λοιπόν με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, μετά την απόφαση του MEGA να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν τη μετάδοση live εκπομπών στην πρωινή ζώνη, στην ίδια απόφαση τείνουν να καταλήξουν και τα στελέχη του ΑΝΤ1. Έτσι, αν δεν υπάρξει άλλη ανατροπή, το «Πρωινό ΑΝΤ1» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με το Γιώργο Παπαδάκη να αναλαμβάνει την ενημερωτική ζώνη του και να παραδίδει σκυτάλη στους παρουσιαστές της ψυχαγωγικής ζώνης.

Άλλωστε, να τονίσουμε για ακόμα μία φορά πως οι όποιες αλλαγές και να προέκυπταν, δεν θα «άγγιζαν» το Γιώργο Παπαδάκη.

Στο σημείο δε αυτό, αξίζει να θυμηθούμε τη φράση του διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ΑΝΤ1, Στρατή Λιαρέλη που επανειλημμένως έχει πει ότι «ο Γιώργος Παπαδάκης είναι σταθερή αξία για τον Αντ1 και σταθερές αξίες δεν εκποιούνται», αποδεικνύοντας το πόσο στηρίζονται στη συνεργασία με τον Παπαδάκη.

Λογικό όμως, από την άλλη, ο καταξιωμένος δημοσιογράφος να θέλει να βάλει τέλος στις φήμες και στα όσα ακούγονται και λέγονται.

Έτσι, με τις δηλώσεις του για το συμβόλαιό του ουσιαστικά πετά το μπαλάκι στον ΑΝΤ1 ώστε να ξεκαθαρίσει επίσημα το τοπίο ανακοινώνοντας το τι σκοπεύει να κάνει. Κάτι που αναμένουμε να γίνει σύντομα…!

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε