Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Τι γίνεται με τον Κωστόπουλο και το «Dancing on ice»;

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για το «Dancing on ice». Εκτός από τους υποψήφιους που έχουν βάλει τα παγοπέδιλά τους και διεκδικούν μία θέση στα live, έντονη είναι η φημολογία και για την κριτική επιτροπή.

Στο σημείο μάλιστα αυτό να διευκρινίσουμε ότι, παρά τα όσα ακούγονται και γράφονται, η πρόταση που έχει γίνει στην Έλενα Παπαρίζου, όπως είχαμε γράψει πρώτοι στο Newsit, είναι για να βρεθεί στην κριτική επιτροπή και όχι για να αναλάβει την παρουσίασή του. Η ποπ σταρ θα πρέπει να απαντήσει στους υπεύθυνους του ΑΝΤ1 τις επόμενες μέρες αλλά –σύμφωνα με ανθρώπους του περιβάλλοντός της- η απάντησή της μάλλον θα είναι θετική.
 
Θετική είναι και η απάντηση του Πέτρου Κωστόπουλου για να βρεθεί στην άλλη καρέκλα της κριτικής επιτροπής αλλά υπό έναν όρο. Όπως είναι λογικό ο Κωστόπουλος θέλει να συνεχίσει την εκπομπή «Βράδυ» που έκανε στον ALPHA και αυτό το έχει διευκρινίσει στα στελέχη του ΑΝΤ1. Και ναι μεν στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν την εκπομπή αλλά ο προϋπολογισμός –τουλάχιστον για το πρώτο μισό της σεζόν- έχει γίνει και είναι δύσκολο να προστεθούν καινούργιες εκπομπές.

Έτσι στον ΑΝΤ1 κοιτάζουν να δουν αν θα μπορέσουν να βγάλουν την εκπομπή στον αέρα και να έχουν τον Κωστόπουλο και στην κριτική επιτροπή του «Dancing on ice». Ο μόνο σίγουρος πάντως μέχρι τώρα είναι ο Αλέξης Κωστάλας που κατέχει το άθλημα του καλλιτεχνικού πατινάζ. Το ποιος θα κάτσει στην τέταρτη καρέκλα θα εξαρτηθεί από τις απαντήσεις του Κωστόπουλου και της Παπαρίζου. Αν είναι θετικές τότε θα βρεθεί κάποιο άτομο να συμπληρώσει την τετράδα. Διαφορετικά θα πρέπει να βρεθούν κάποια άλλα πρόσωπα, εξίσου δυνατά για να καθίσουν στην κριτική επιτροπή του talent show.

 
 

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε