Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Τι γίνεται με τον Βασίλη Καλλίδη, το «Food and the city» και το «Πρωινό Mou»

Είναι σίγουρο ότι τον μάτιασαν. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Πριν από λίγους μήνες ο Βασίλης Καλλίδης έπαθε ψύξη και έτσι αναγκάστηκε να σταματήσει από το «Πρωινό Mou» αλλά και τα γυρίσματα στο «Food and the city». Ο ταλαντούχος chef κατάφερε τελικά να το ξεπεράσει και έτσι ξεκίνησε γυρίσματα για την εκπομπή του στο MEGΑ ώστε να προλάβει να παραδώσει καινούργια επεισόδια. Ξαφνικά όμως, δέχθηκε ένα καινούργιο… χτύπημα αφού έπαθε λουμπάγκο με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει ξαπλωμένος για αρκετές μέρες.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες του Newsit μετά τη θεραπευτική αγωγή που ακολούθησε ο Βασίλης Καλλίδης είναι μία χαρά και μάλιστα από αύριο μαζί με το σκηνοθέτη του Κώστα Αυγέρη και τους υπόλοιπους συντελεστές της εκπομπής θα ξεκινήσει πάλι γυρίσματα για το «Food and the city». Και πολύ καλά θα κάνουν γιατί η εκπομπή είναι από τις καλύτερες αυτή τη στιγμή στο τηλεοπτικό τοπίο αφού καταφέρνει να «παντρέψει» τις γεύσεις των φαγητών με τα αρώματα της κάθε πόλης.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες τις επόμενες ημέρες ο chef θα συναντηθεί με στελέχη του καναλιού για να συζητήσουν διάφορα θέματα που εκκρεμούν, όπως το τι θα γίνει με την εκπομπή του αλλά και την πρωινή εκπομπή του καναλιού.
Σίγουρα πάντως, από δω και στο εξής, ο Βασίλης Καλλίδης θα πρέπει να κυκλοφορεί με… σκόρδο γιατί έχει «φάει» πολύ μάτι.

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε