Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Τι γίνεται με τους… βρικόλακες;

Αν σκεφτούμε και αναλογιστούμε το πόσο μας ρουφάνε το αίμα καθημερινά τα οικονομικά μέτρα, τότε οι… βρικόλακες είναι αστείοι μπροστά τους. Πέρα όμως, από αυτή τη… διάσταση, είναι αλήθεια πως τα τελευταία χρόνια τα βαμπίρ πουλάνε πολύ.

Η επιτυχία του «Twilight» αλλά και του «True Blood» φαίνεται πως δεν άφησαν ασυγκίνητους ούτε τους έλληνες δημιουργούς.

Ανάμεσα λοιπόν στις προτάσεις που κατατέθηκαν στο MEGA για την επόμενη σεζόν είναι και για μία σειρά με τις περιπέτειες και τους έρωτες ενός βρικόλακα που ερωτεύεται μία ζωντανή.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, τα στελέχη του καναλιού της Μεσογείων διάβασαν τα σενάρια και αποφάσισαν πως για το παρόν τουλάχιστον, η σειρά δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Το κόστος των γυρισμάτων, με τα εφέ και τα συναφή που απαιτούνται για τη συγκεκριμένη σειρά είναι απαγορευτικό για την τωρινή περίοδο. Ωστόσο, δεν το απέκλεισαν να το επανεξετάσουν σε κάνα χρόνο, ελπίζοντας πως τα πράγματα –και τα οικονομικά- θα είναι καλύτερα. Πάντως, πιστεύουμε ότι καλό θα είναι ο δημιουργός του να γράψει κάτι άλλο γιατί δεν βλέπουμε τα πράγματα να στρώνουν γιατί οι… άλλοι θα συνεχίσουν να μας ρουφάνε το αίμα!

Γρηγόρης Μελάς

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε